"BR Balss"


1. Marts 2006

(bez virsraksta) @ 16:40

Protams, banānrepublikās brīva prese nekad nebūs, bet nu pēdējā laikā jau tie raksti tiešām smieklīgi kļūst. "Pļavnieki bīstams rajons!", "airBaltic KĀRTĒJĀ piespiedu nosēšanās", "mums vārda brīvība, drīkstam publicēt karikatūras, kādas gribam" un tamlīdzīga huiņa.
1. Pļavnieki ir pat ļoti drošs rajons. Lielu daļu savas dzīves esmu tur nodzīvojis, zinu, ko runāju. Kaut kādi ČP notiek visur.
2. airBaltic, ja nemaldos, šī ir tikai otrā piespiedu nosēšanās tehnisku iemeslu dēļ. Tehnika ir tehnika. Lai cik stingras pārbaudes tā neizietu, nekad nevar būt 100% drošs, ka nekas nenotiks. Raksta komentāros jau, protams, varam lasīt mūsu "inteliģences" sašutumu - citas kompānijas drošākas, algas maziņas TA darbiniekiem, taupa uz TA un tml. Esmu lidojis vismaz ar 5 kompānijām, atšķiras varbūt komforts, bet tehniski visām ir vienādas prasības. Galu galā lidmašīnas krīt ne tikai Āfrikā. Lidošana joprojām ir drošākais pārvietošanās veids.
3. Tas, ka eiropiešiem nekas nav svēts, nedod viņiem tiesības ņirgāties par to, kas svēts citiem cilvēkiem! Cilvēki, kas izvalbītām acīm, kliedz "Ko viņi atļaujas?!111 Dēļ kaut kādas karikatūras šitā!!!111111111", protams, nekad nesapratīs citu reliģiju; viņi vispār neko nesapratīs. Nekad.

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]hashtreck
Date: 1. Marts 2006 - 21:37
(Link)
klau a kas taa par karikatuuru?

"BR Balss"