"BR Balss"


24. Aprīlis 2004

(bez virsraksta) @ 13:08

Garīgais:: pohains
Muzons: Pixies - The Happening

Par lata nolaupīšanu piespriež 8 gadus cietumā

Jā, mūsdienu gejiskajai sabiedrībai kaut kas tāds tiešām liekas netaisnīgi un tā. Mūsdienās tak visi kropļi ir jāmīl, un normāli cilvēki jānodirš.
Līdz ar I.Miļņikova notiesāšanu bez apgādnieka ir palikusi ģimene, kurā aug divas meitas. Ak, vai, tas gan noteikti bija labais tētis, tāda traģēdija. Varu iedomāties, kāds tas "nabadziņš" izskatās - ar nodzertu mūli, kādu mēnesi nemazgājies, zobos kaut kāds lētas cigaretes uz ielas atrasts benčiks, notetovēts ar pajoliskiem tetovējumiem utt. Visu to cilvēku (?) kārtu jāšauj, nevis par nodokļu maksātāju naudu jāēdina.
 

Comments

 
From:[info]dark_entrant
Date: 25. Aprīlis 2004 - 10:47
(Link)
tieshi taa! ja urliskaa celjaa nosper latu - naavessods bez vilcinaashanaas... un lai visi muusdienu demokraatiskie humaanisti iet dirst. jaa, teevs vinjsh tieshaam ir izcils... nopelna latu uniet peec polsha... var skaidri noprast to, ka ja vinjsh buutu nopelniijis divus latus tad ietu peec diviem polshiem utt... algebriskaa progresija aiziet. beidzot kaads tiesnesis nav nomiizis vienam suuda daugavpils krievam iedot tieshi to ko vinjsh ir pelniijis... ceru, ka cietumaa igora dirsa kaartiigi pasviidiis.

"BR Balss"