"BR Balss"


29. Marts 2004

how i quit smoking @ 13:54

Garīgais:: sleepy
Muzons: Kinski - Semaphore

Sēdēju vienu dienu, domāju, un izdomāju, ka jāatmet pīpēšana. Tā arī izdarīju. Reāli tā bija pirmā reize 6 gadu laikā, kad es to mēģināju nopietni darīt. Sanāca. Nu jau ir pagājusi vairāk kā nedēļa un tikai vienu reizi nenoturējos (bija baigais party party, iedzēru pa daudz un tā pāris cigaretes aizgāja). Bet nu jau ir tāda pārliecība never again, galīgi arī negribās. Galvenais, man liekas, ir motivācija - ja pats esi vārgulis, tad nekādi krutie ekstrēmisti Miki (16), plāksteri, nikoretes un vēl visādi sūdi nelīdzēs.
Visas tās kakas, ka cigaretes nomierina nervus ir pilnīgas muļķības. Tas ir tikai atkarības simptoms - kļūsti nervozs no tā, ka nepīpē. Arī tas, ka vajag kādu aizstājēju, ir kakas, jo vismaz es ne ēdu vairāk, ne košļenes košļāju, ne vēl nezko (pirmajās dienās gan bija pastiprināta vēlme kaut kā sevi nodarbināt, lai mazāk domātu par pīpēšanu, bet - kas tur slikts?)
Anyway, pīpēšanai nav nākotnes. Gudrās galvas ir sapratušas, cik lielus zaudējumus tā rada ekonomikai, tādēļ pamazām pamazām tā tiks izskausta. Jau tagad štatos pīpēt skaitās galīgi not cool, tā teikt, sliktais tonis.
Vienvārdsakot, iesaku!
 

Comments

 
From:[info]elizabete
Date: 29. Marts 2004 - 14:55
(Link)
Es arii meegjinaaju, bet man nesanaaca
[User Picture Icon]
From:[info]indigo_kid
Date: 30. Marts 2004 - 12:13
(Link)
Salaga ;)
Galvenais sevi kontrolēt, piespiest un motivēt. Spēja to izdarīt, manuprāt, daudz liecina par pašu cilvēku.
From:[info]elizabete
Date: 31. Marts 2004 - 13:19
(Link)
Es vakar gaaju no skolas un domaaju ka nepirkshu fagus, bet kur gadijies kur bija jau man kabataa... brrr, toch dereetu mest malaa. A cik Ilgi tu jau nepiipee?
[User Picture Icon]
From:[info]indigo_kid
Date: 1. Aprīlis 2004 - 14:36
(Link)
Hmm, jau no 21. marta tā reāli. Jo ilgāk to nedari, jo stiprāka motivācija to nedarīt. Vismaz man tā ir. Visas cigaretes un šķiltavas jau sen man vairs kabatā netusē. Īstenībā atmest ir baigi viegli.
From:[info]jessy
Date: 15. Aprīlis 2004 - 19:53
(Link)
Pilnībā atbalstu. Prieks par tevi ;)


"BR Balss"