Linda
14 Janvāris 2008 @ 16:16
Cīņas klubs  
Vakardienas vakars līdz pat 00.30 pagāja Cīņas kluba ietvaros. Vislabāk būtu gribējusi tur atrasties uz vietas. Bet pēdējā brīdī, kad uzzināju, kurš būtu tas cilveks, kas varētu man sagādāt ielūgumus, savējos jau bija izdalījis. Nožēlojami. Bet arī pie TV nebija nekāda vaina, tik tas, ka nevar izdziedāties pa kārtīgo līdzi, jo mājas iemītnieki vēlas iet gulēt laicīgi, nekā es.
Uhh, bet favorīti man tur bija daudz, es pat teiktu, ka tās lielākoties bija tiešām manas pagājušā gada labākās, populārākās un mīļākās dziesmas. Sākot ar manām mīļajām Ēnām un Neprātīgo, jo atkal aiz loga pelēcība, gad gribas tam visam pacelties pāri. (Nav vairs tā kā teica Egons, ka varam jau pacelties pāri baltajam, jo tajā rītā sniga šī gada pirmais sniegs.) Nākamos varu minēt kā Double Faced Eels ar Saldo dzīvi ievārījumā, kas jau bija fasconējusi ar tektu pirms popularitātes gūšanas dzirdot kadā citā pasākumā. Mmm, saldi:))
Protams Māra ar Astro’n’Out un Tici Sev, kas ir viennozīmīgi man ļoti tuva, lai ticētu sev un paālutos uz to ko spēju. Ehh, cik labi teksti!
Super Human Kristians aizskar dziļi ar savām acīm, kaut gan šovakar viņam neskanēja, piedod, bik gribējās kaut ko labāku, bet vienalga, nu man patika.
Tukšums ierindojoties ar Donu 2. vietā - SUPER, ignorēt Volfa sporta svilpīti-ideāli:D Un Buiķis tiešām ir pāri visam, tādēļ es tik ļoti mīlu bungas un cienu, apbrīnoju visus bundziniekus ar spēju dauzīt bungas, un to aizrautību redzēt viņus sejās - Buiķis - nu pats pats labākais un savējais:))
Protams jau kur bez 1. vietas un akmens ripošanas, jo Ērgis šogad ir topā, garantēju arī balvas Latvijas M
uzikas gada balvas pasniegšanā;) Viennozīmīgi pagājušā gada visvislabākā dziesma visās nominācijās;) Nu aizgāja pēc Jaunā viļņa:D
Protams jau visi pārējie kā Mofo, Intars Busulis, Melo M un Jā, arī Balerīna - malači ar vis vis skaistākajām šā gada dziesmām.
Es varu tik teik to, ka visās ir tik dziļi vārdi, kas man pēc vakardienas ausīs skan vairākās versijās un dažādos izpildījumos kopā - nu tāds riktīgs samiksējums, bet labs, tādi dziļi tekti, paņēmu pašu labāko!

Hehe, bet 00.00 Cosmos uznāciens bija vnk naglai pa galvu. Tu kā es kā piepildīja visu līdz galam, jo decembrī jau domāju, ka puiši arī tiks uz turieni, it sevišķi pēc Andra taujāšanas kas tas vispār par pasākumu. Hehe, izrādā puikas bija tikai pieaicināti uzdziedāt. Bet godam. Ar to arī pietika, vienmēr malači.

Nu ko Tur, pietiks labus vārdus. Slikti?? - pasākuma pa TV skatīšanai pārāk garš. Un Volfs ar Gree vnk neremdināmi, bet apbrīnojami, ka viņi laikam nemaz neraustas, ka dabūs pa kaklu no mūziķiem. Aj, kas tad viņiem, viņus tāpat mīl, arī par skarbiem vārdiem!!!
 
 
Mūzika: "Latvijas Muzikālā līga” - manis pašas remix!!!
 
 
Linda
14 Janvāris 2008 @ 21:29
Pirmdienas ar Prison Break  
Pirmdienas ar Prison Break, kā gan savādāk. Tas nekas, ka citiem ir visi DC+ un vis tur kādas programmas un iespējas novilkt. Es nekur nesteidzos, man ir katru nedēļu jauna sērija. Nē, nu patīk jau, ka esmu redzējusi trešās sezonas pirmās kādas 4 sērijas, un zinu, kādas tad būs otrās sezonas beigas. ;)
Šis ir seriāls, kurš tiešām aizrauj ar neskaitāmiem pavērsieniem- prātam neiedomājamiem un neaptveramiem. Un aktieri, jā, patiešām var ieķertiem...mmm.. nu izņemot tur tos visus pedofīlus :D

Labi, eju skatīties:D
 
 
Linda
14 Janvāris 2008 @ 21:58
Trusis  
Gribi, lai trusis lec - pārvieto burkānu!