Just me.. - Day

Thursday, November 25, 2004

9:59AM

skaistums ietekmē cilvēka vērtību. palielina tā vērtību citu acīs. Absurds, piekrītu. bet neapzināti mēs visi vērtējam cilvēkus pēc izskata. sevišķi sievietes. Arī vīriešus, bet man liekas krietni mazāk, jo ir dažas citas būtiskas lietas, ka rada vīrieša vērtību. Visacīmredzamākais - vīrietis pirmkārt, otrkārt, treškārt novērtē sievietes izskatu un tikai pēc tam pārējo. un vēl man liekas ka vīrieši vīriešus nevērtē vai arī minimāli vērtē pēc izskata. bet sieviete viena otru gan! Un kā vēl. bet vienalga es nesaprotu to ar prātu, kādēļ man skaista draudzene, man taču nav jāguļ ar viņu!!! tad vēl es secināju, ka man ir samērā glītas draudzenes.es tad padomāju par visiem man antipātiskiem cilvēkiem, kuri ir vai bija.Un secināju, ka es tad neesmu nemaz tik laba, kā biju domājusi.
Izskats rada noteiktu priekšstatus par cilvēku, viņa veiksmi utt. un ja šis priekšstats tiek pieņemts, tad pēc tam to grūti mainīt.
bet visi gan laikam nav tik ārišķīgi, jo ir taču arī ne tik skaistiem cilvēkiem draugi, otrās pusītes utt.

(comment on this)

12:22PM - apelsīni

dievinu apelsīnu smaržu:)))) vairāk nekā pašus apelsīnus:))

(comment on this)

2:55PM

man riebjas savas krasās garastāvokļa maiņas!!!!!!!!! Vai tā būs visu dzīvi????!!!!!!! Baidos, ka jā:(((((((( man tas ir iedzimts es tikko atcerējos, no tēva. Viņam garīgais mainījas katras 5 min un tas besiija. te viņš joko un smejas,bet pēc īsa laika jau ir īgns. Īstenība tas pat ļoti besī.
Un tagad skatos, ka man arī tā ir!!! Nu nafig kas tas ir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! man ir reālas dusmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Man ir dusmas par to, ko nevaru konrolēt!!!!!!!!!!!!!!!!

(comment on this)

3:05PM - un vēl...

man riebjas, ka man nekad nav gana. k;apēc es nevaru atrast laimi lietās, kurās man likās ka atradīšu. kāpēc es kautko gribu, bet kad to dabūju, tas mani nedara laimigāku. Piemēram vēl pirms mēnešiem 4 es domāju - vot ja man būtu tik un tik naudas mēnesī, es būtu tik laimīga, es pirktu kaudzēm šmotku, kosmētiku, bez sirdzapziņas pārmetumiem izklaidētos utt. Un lūk man ir tā summa, ko es gribēju prim 4 mēn., bet es no tā visa laimīgāka neķluvu un otrkārt man tas liekas par maz. un vakar saņēmu algas pielikumu, bet mani tas nez kādēļ tik ļoti neiepriecināja kā biju iedomājusies pirms tam, tas man liekas tik un tā par maz. Un tā ir ne tikai ar naudu.
Tā ir, kad citiem laikam ir iekšā priec;aties par to kas ir, bet citiem tikai gausties un kaprizēt. man tā arī pirms dažām dienām, kad pastās'tiju savu šausmīgo stāstu par pre'mijām, pateica mamma - zini, tev nekad nebūs labi, jo tev visu laiku patīk čīkstēt un būt par kautko neapmierinātai. un pat ja viss ir labi, tu atradīsi kaukto sliktu. ........///Mani tas izbesīja bez šaubām, bet viņai laikam ir taisnība. Un mani tas vēl vairāk besīiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(5 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day