September 17th, 2011

biidiit tekstus

man atkal ir pazudushas garumziimes, bet tas nav svariigi, svariigi ir tas, ka mees vakar tomeer tikaam uz Beiruutas konciiti, neskatoties uz to, ka tas bija izsoldautots jau labu laiku atpakalj. biljeshieguushanas process bija diezgan smiekliigs - taa kaa koncis bija Brixton Academy, bija jaastaav pie Brikstonas stacijas, kur pulceejaas biljeshu uzpirceeji un paardeveeji. a tie ir taadi slideni tipinji, kuri dalju biljeshu nopirkushi uzreiz, tikko konciitis bija izsludinaats, par 18 maarcinjaam, bet nopirkt piedaavaa par kaadaam 50-80 maarcinjaam, un peljnju, peec vinju izskata un iztureeshanaas spriezhot, izteeree narkotikaam. par taadu naudu biljetes pirkt mees nebijaam gatavas, bet, taa kaa, aciimredzot, uz mums tovakar spiideeja lucky star, dabuujaam biljetes par +/- 20 maarcinjaam (garsh staasts, un man ir pagjiras, taa kaa par to neizpluudiishu, un nav jau arii svariigi).

jaa, un koncis bija jauks, iesildiitaaji bija Tune Yards, kuru vadoshajai dziedaataajai ir riktiigi speeciiga tribal (jo ¨cilshu¨ latviski ne peec kaa neizklausaas) balss un energjija; savukaart Beiruutieshi speeleeja gan savus vecos, man miiljos hitus, gan arii jaunaa albuma dziesminjas. peedeejaas man taa ne visai - neskatoties uz to, ka ¨The Rip Tide¨ kritikjiishu ieskatos ir vinju pagaidaam labaakais veikums, es laikam esmu plebejs, kam sirdij tuvaaka ir vinju kokjeteeshana ar balkaanu motiiviem, un arii vecaas dziesmas vinji izpildiija tanii jaunajaa, lakoniskaakajaa manieree, kuraa bija jaushams apnikums, jo cik tad ilgi var dziedaat ¨Elephant Gun¨ un nesaakt garlaikoties. tas viss man lika domaat, ka uz vinju koncertu esmu ieradusies par veelu, jo man tur vajadzeeja buut kaadaa 2007. gadaa, nevis 2011.ajaa. bet, neskatoties uz to, koncerts kopumaa tomeer bija labs, un peec tam, taa kaa lucky star uz mums nepaarstaaja spiideet, peec koncerta, kameer uz kaapniiteem bezruupiigi tinaam tabaku, pie mums pienaaca kaads patiikams, jauns cilveeks, kursh teica, ka, hei, vai mees negribam iet uz Beirut peecballiiti, uz kuru vinjam esot chetras biljetes, bet pats netiek, tad nu vinjsh taas mums atdoshot par briivu. profit. un, kameer joprojaam tinaam tabaku, un koncerta puulis bija izkliidis, pie mums pienaaca arii viirs, kursh centaas tikt valjaa no nepaardotajiem Beirut t-krekliem, un piedaavaaja mums tos par vienu maarcinju. profit veelreiz; un tagad man ir ROZAA t-krekls ar Beiruutu virsuu, hehe. es gan nezinu, vai taadaa vareeshu raadiities aarpus maajas, bet, taa kaa tas ir jauks kokvilnas krekls, guleet tajaa varees vienmeer.

nu jaa, un tad nu taa peecballiite taatad. izdzeeraam diezgan daudz Ginesa un gaidiijaam izsludinaataa Beirut dj-seta saakumu, kursh kaa nesaakaas taa nesaakaas, un beidzot iestaadiijumaa iepeldeeja arii nesaakshanaas iemesls - Zaks Kondons, kursh bija diezgan iepljaavis. man gan pret taadiem izgaajieniem kaa fotograafeeshanaas ar ¨populaariem¨ cilveekiem ir visai rezerveeta attieksme, tomeer, kad jau tas Zeks tur taa dreifeeja apkaart (un taa kaa es vinju agraak gribeeju preceet), finaalaa prikolpeec aizgaaju, pateicu chau, Zek, es esmu Implozija, un man patiik tava muuzika un ka, davai, focheniiti, ko arii nodariijaam un parunaajaamies, un tad nu man tagad ir pastulba bilde ar iepljaavushu Kondonkungu, ko es nevienam neraadiishu, jo es tajaa izskatos peec mazgadiigas idinjas. anyway, dj-sets turpinaaja kaa nesaakties, taa nesaakties, liidz mums apnika gaidiit, un, garlaiciibu kliedeejot, nedaudz veel iegriezushas danci, driiz arii pametaam notikuma vietu.

tas, kas man patiik Londonaa, ir tas, ka sheit daudzas no lietaam, kas man tuvas, ir ljoti vienkaarshi pieejamas. par to, kas nepatiik, gan jau buus kaads cits ierakstinjsh.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.