August 7th, 2011

sirsnīgums is in da haus

ģimene, kopš esmu beigusi to uztvert sevišķi nopietni, man sagādā aizvien vairāk aizkustināta uzjautrinājuma pilnu brīžu. teiksim, stāstu savam diezgan rasistiskajam tēvam par to, kā ar malaiziešu čomu (ļoti inteliģentu džeku, starp citu, pētnieku un topošo diplomātu) gājām pa džungļiem, šis - ar tādu smīniņu: "nu, un ko ta' viņš tur tādu atrada?" (sāk tarzāniskā stilā sev klapēt pa krūtīm) "..SAVU MAMMU?" :)

neko, vakar jau arī, kad pa televizoru mūsu diženās polisas Ventspils svētkus rādīja, viņš melnādainā izpildītājmākselnieka virzienā paguva raidīt izteikumus a la "kur viņi tādu izrakuši, laikam no grāvja izvilkts, ka tik melns", tā kā nekas negaidīts no šī mana mīļā vīrieša puses tas, protams, nebija, tik paziņoju, ka vairāk stāstus no Malaizijas advenčera lai negaida, kad jau tas viņam ir tik materiāls jauniem un jauniem jokiem par maniem draugiem no Āzijas; bet smīkls ta' nav valdāms, un tā nu, joprojām smiedamās, nostaigāju gar virtuvi, kur tanī brīdī arī mana mātes kundze, pa telefonu runādama, gadījās. pēc brīža, telefonsarunu beigdama, viņa ļoti nopietni mani nobāra, lai es turpmāk nesmejoties, kad viņa runājot pa telefonu, jo esot iespējams, ka viņas sarunbiedram KĀDS NOMIRIS. ar atvainošanos komplektā nākošā iebilde, ka tāda situācija taču var gadīties tikai vienā gadījumā no miljona, piekrišanu neguva, un tā nu kopš šīs dienas manu vecāku mājās nedrīkst smieties, pirms nav pārbaudīts, vai tuvākā un tālākā apkaimē kāds nerunā pa telefonu, jo nevar jau zināt, vai viņa sarunbiedram kāds nav nomiris.

nu, un vispār ir sajūta, ka vasara ir ar mani uz vienu roku, jo pēc mākoņainās vakardienas, kurā In.žēlojās, ka sataisījusies braukt uz Saulkrastiem sauļoties, bet diena piemērota tikai tam, lai dotos uz Ēnkrastiem, šodien, kad viesojos pie savējiem Jūrmalā, saule bija klāt, kā saukta, un ir padarījusi manu fizisko veidolu viegli rozīgu un apmierinātu; tagad back for good Rīgā, duša, uzfrišinājiens un tad jau Piensvētki.

..bet vispār, es tikai gribēju pierakstīt, cik ļoti pēdējās dienās kā tuvus un klātesošus es izjūtu Savus Mīļos - ij ģimeni, ij draugus. mani cilvēki ir mans zelts, vot!

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.