December 1st, 2010

on iesaistīšanās pancibas izklaidēs

:), pakaļskrējīgais Implozijs arī apskatījās, kas viņam šīgada pirmajos ierakstos rakstīts, nosmīnēja bārdā un nosprieda, ka nekas ilustratīvs jau, atskaitot nr.6, tas nav, - bēēēt tas taču viņu nekavēs to publicēt, tee-hee. ā, nē, īstenībā pirmais ieraksts (kas ir nr.5, jo cibā es iesaistījos šīgada maijā) arī ir ilustratīvs, jo pēc būtības lieliski ilustrē manu attieksmīti i pret cibu, i pret šitiem MASiem :)

5. lulz, īsti gan nav skaidrs, kam man šito vajadzēja, bet nu, ja uz kaut ko uznāk iekāriens, tad jau tam ir jāļaujas, sure thing.
6. neuzlauzhamie seifi jau, protams, tie interesantaakie; bet, nu, kad jau neuzlauzhami, tad neuzlauzhami, vai ne. atliek tik feisot it.
7. akvaidieniņ, pēc milkies atgādinājuma nolēmu bikiņ pakveldēties nostaļģijā un paskatīties jūtūbā Kelly Family galvenos hitus.
8. joprojām ļoti smieklīgi: http://www.youtube.com/watch?v=-NKXNThJ610&feature=player_embedded
9. all the black days / unleashed by the rain / collapse into sunny defeat
10. iespējams, ka - paldies Dievam, ka viņš man uz šīm pēdējām dienām atņēma internetus, jo tas man varbūt atņēma arī iespēju uzrakstīt dažiem piesolīto rakstu par to, kādēļ jābalso par to, par ko ir jābalso, toties pasargāja no prāta zaudēšanas.
11. nu fantastika, ziniet! dzīve mani nadajela! - čāpoju mājās gar bodīti, lolodama ķecerīgu alciņu pēc pirmdienas šampanieša; alciņa tika varonīgi apspiesta ("proties, kaprīzā sieviete, iedzersi labāk ingvertējiņu - i navda nabūs iztērēta, i veseļeiba roku paspiedīs"), bet še tev nu bija - mājās nav ūdens!
12. bāc, nospriedām šodien ar draudzenīti, ka tālāk tā - bez ziemas zābakiem un ziemas mēteļiem - vairs nevar turpināt, un ar apņēmīgu skatu metāmies pa veikaliem.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.