Summertime - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Summertime

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 20th, 2004|06:14 pm

immortal
Es laikam esmu labās auras vēstnese visās lietās un vietās...vienkārši. Tādas lietas ,kādas ar mani notiek šo pēdēju 2 nedēlu laikā ir vienkārši neiedomājamas.

Viss sākās ar to ,kā ceļā no kalna braucot pa šauru zemes ceļu sestdien es sēdēdama mašīnā teicu
-Es negribu braukt mājās ,jo tad man būs jāiet uz skolu un jāmācās ,tas būtu vienkārši kolosāli ,ka mēs te tagad iestigtu un paliktu un varētu braukt atpakaļ.
Pēc piecām minūtēm braucot lejup pa nogāzi mašīna iestieg. Tēvs centās no turienes izbraukt pusotru stundu. Beigās tikām ārā ,bet es jau biju saaukstējusies un pirmdien uz skolu negāju.

Nu tad vel izdzisa elektrība ,kad es teicu ,ka gribētu lai viņa izdziest [tramvajā spuldze pie mājas nokrita zemē dēļ vēja vai sniega.

Nu vel es nolauzu nejauši izlietni vannas istabā ,krānu virtuvē arī nejauši ,jo viņš negriezās.

Nu un visa kronis bija vakardiena ,kad es cenšoties aizbāzt slapju salvešu rulli žāvēties aiz paresnas trubas vannas istabā ,to nezkādā veidā pārrāvu ,piecu sekunžu laikā man dzīvoklī un kāpņutelpā bija baseins un dīvāni ,paklājs un suņa midziņa skumji peldēja 4-5cm dziļā ūdenī. Es visa slapja no galvas līdz kājām.
Nu karo4 joks tāds ,ka cur manu dzīvokli iet mājas galvenā aukstā ūdens padeves caurule. Un es esmu atstājusi visu māju bez ūdens :) 6 stāvu spiediens satecēja manā dzīvoklī un tad apstājās. A es biju pilnīgi off no tā ,kas man gāzās virsū.

Yay vel pasakiet ka es neēsmu viens laimesputns.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.