Jūlijs 17., 2006


19:10 - Pēdējo dienu apskats
Piektdienas rītā pamodos reizē ar modinātāju un sapratu, ka nekāds lielais, aktīvais laivotājs no manis nesanāks. Tāpēc, lai ļautu kārtīgi atpūsties citiem un izārstētu sevi līdz galam, piezvanīju un pateicu, ka nebraukšu. Pēc tam aizgāju uz veikalu, sapirkos sulas un gāju atpakaļ uz gultiņu ārstēties. Kārtīgi izgulējos, pabeidzu sen iesākto, bet līdz šim vēl līdz galam neredzēto "Devil's advocate", izdzēru 3 glāzes sulas, drusciņ pasnaudu, noskatījos "Derailed"(lieliski!), izdzēru vēl apmēram 4 glāzes sulas, uztaisīju bračkam normālas vakariņas (kuras viņš, nekauņa, neēda, jo, redz, "negriboties"). Kopīgi pasmējāmies par sievietēm un to, ka viņas nezina īsti, ko grib. Un ja grib, tad izliekas ka negrib. Vai arī, uzreiz saka, ka negrib, nemaz nezinot, vai grib vai negrib. Kaut kā tā:)
Aizgāju čučēt ar lieliem plāniem celtie slaicīgi un pirms darba vēl tūkstošiem lietu izdarīt. Protams, vakarā aizmigt bija grūti (pa dienu [pārāk] daudz gulēts), tāpēc piecelties bija ļooooti grūti.
Loģisks iznākums tam visam tas, ka paspēju vienīgi laikus ierasties darbā, neko citu:) Bet arī tas ir pozitīvi!
Sestdienas vakars, lai gan bija domāts mierīgs un mājas (lasi- Rīgas) apstākļos pavadāms, tomēr izvērtās pavisam citādāks- jau dienā pavīdēja ideja braukt uz Limbažiem, un pašā vakarā tā realizējās. Vakars, nakts un nākamā diena bija... Lieliski:) Silti, nedaudz vējaini, garšīgi, nedaudz slapji, nedaudz bailīgi, nedaudz miegaini... Gulējām teltī pie ezera (silti, nedaudz vējaini), ēdām šašlikus un salātus ar īpašu mērci amerikāņu gaumē (garšīgi), braucām ar laiviņu (nedaudz bailīgi), vaļojāmies laiviņā pie ezera un aizsnaudāmies.. Burvīgi.
Vakar vakarā jau bijām atpakaļ Rīgā, lai šodien celtos laicīgi. Nesanāca gan, bet... vienalga piecēlāmies salīdzinoši agri:)
Šo dienu atziņas:
1) mātes jūtas nerodas, paauklējot svešu bērnu. Godīgi sakot, nejutu neko, kā vien drusciņu atbildības:)
2) pašai savu bērnu man nebūs tuvāko 3 gadu laikā noteikti

Vsjo, nu es turpinu strādāt!
Garastāvoklis:: [mood icon] ir Ok
Mūzika: mans CD

(iečuksti)

nightswimming - Pēdējo dienu apskats

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba