...


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Dushaa
Shodien bija tik jauki un smiekliigi skatiities, kaa Edoards dushojaas! Parasti vinjsh vnk kko speeleejaas ar uudeni un svammi vai vell kko, bet shodien lika rocinjas zem kraana, kur teceeja uudens un tad sevi mazgaaja, taa it kaa ieziepeejos, veederu un dupsi taa nomazgaaja, tas bija tik miilji un tik smiekliigi! Un es domaaju, interesanti, kur vinjsh to ir iemaaciijes, jo mes parasti dushaa neejam kopa ar vinju, varbut caur stiklu bus redzejis vai ari pats izdomajis, ka ta var darit, vai ari redzot, ka mes vinju ta mazgajam, nolemis, ka var ari pats pamegjinat! Katra zinja tas bija vnk superigi! :)
Un tad mes bijam shodien pie Agneses vakarinjas! tas ari bija ljoti jauki, vinja bija sataisijusi tik garshigus makaronus ar merciti, ljoti garshigi vinja gatavo! un vel vinaj bija zemenju tiramisu uztaisiijusi, ai, tas bija kaut kas vienreizejs! neizsakami gards! njam njam! un vispar ljoti jauks vakars mums pie vinjiem bija, mazie, kas speleejaas, mees, tiesham tik miligi un jauki, man par to ir milzigs prieks! Un es ceru, ka ari turpmak musu komunikacija tikai uzlabosies! :)
Un vel shodien bija lietaina diena, kas man ljoti atgadinaja Latvijas vasaru un mes jau drzi busim Latvija uz paris nedeljam, tas ir tik lieliski! Mes jau sarunajam, ka paliksim Bauska paris dienas un uz Liepaju laidisim, nevaru sagaidit, es zinu, ka mums bus lielisks atvalinajums Latvija! :)
Un mana prakses vieta viss ir labi, esmu jau daudz ko iemacijusies un domaju, ka vel vissko iemacishos un bus man daudz lielaka sapratne par to, ka darbojas programmeshana un visa taa pasaule! un driz ari pati bushu spejiga ne tikai mazas lietinja saprogrammet, bet ari daudz lielakas un kompleksakas programmas saprast, personalizet un izveidot! I know!
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: