...


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Kaut kas jauns!
Chau!
Tik sen sheit neesmu bijusi.. ehh, ko dariit, nepietiek visam laika..bet man prieks, ka vismaz ik pa reizitei sanak sho to sheit ieskrebeleet..
Taatad, tik daudz jaunumu, ka nezinu pat, ar ko, lai saak!
Biju rakstijusi, ka mazais saacis spert pirmos nedroshos soljus un nostavet kajas, tas shkjiet bija novembrii, apmeram tad, kad pie mums ciemojaas latvieshu vecmamma un maasiicas! Nu, ja, tad vinjsh vecmammai par godu nostaigaaja 4-5 soljus viens pats, pats jautraakais ir tas, ka tani bridi bijam istaba ari es un Fabrizio, tik abi divi kkur citur bijam iegrimushi un to neredzeejaam :D bet neko, tas bija veltits vecmammai, velak ari mums vinjsh saka radit, ko ir iemacijies! un paris dienas pirms Ziemassvetkiem jau pats nogaja apmeram 10 soljus un tad tieshi Ziemassvetku pievakare vinja staigashana atplauka pilna spara un to vien darija kaa staigaaja, krita, ceelaas un atkal staigaaja! Un shodien jau mums staigashana ir galvenais parvietoshanas veids, raposhana tiek izmantota ljooooti retos brizhos, parasti, kad ir ljoti noguris! Ta, ka esam jau vareni staigaataaji un mazais Edoards ir jau ari iesvetijis vairakus vietejo parku spelju laukumus! :) Pagaidam gan vel vinju biezhi uz parku nevedu, jo ta ka no ritiem zale vel ir slapja, negribas, lai vinjsh man viss saslapst, ka neka ziema..un man nav vinjam piemerota apgjerba, godigi sakot.. turklat izmantoju pedejos meneshus, kamer vinjsh vel pacietigi sezh slinga un ar visam varitem neraujas ara uz staigashanu! ta ka pagaidam parks un rotaljlaukumi, prieksh mums ir tikai aarkartas izklaides.. ;)
Protams, ari maza valoda ir ljoti attiistiijusies, megjina atdarinat visas skanjas, ir jau pasham savs "vardu krajums". Sunjus sauc par "baubaubaubau", putnus par "fuufuufuuu" (izrunaats puushot caur zobiem) un veel biezhi uujina un reizeem arii pabljaustaas ljoti skaljaa balsii!
Tad veel reizeem dzied kaut ko savaa nodabaa un dejo!
Un shodien, kad eedaam vakarinjas, devu mazajam zupu un vinjsh saaka maat ar galvu "nee", tad es vinjam raadiiju "nee nee" un maaju ar galvu un vinjsh mani atdarinaaja.. un tad pievienojaas teetis un vesels dialogs vinjiem sanaaca, tik uz visiem jautajumiem atbilde bija "nee nee nee" :D tik jautri izskatiijaas, kaa vinjsh ar galvinju "nee" maaja :) Laikam jau paraak daudz mums to "nee" shajaa perioda :( es censhos parak ar tiem "nee" neaizrauties, bet domaju, ka man vel bus daudz laika, lai mazak "nee" teiktu, shobrid vinjam ir izpetes periods, un es ljauju petit visu, kas nav bistams ;)
ta mums ietas..
kursos ka reiz shonedelj sakam beidzot kjerties versim pie ragiem un man dikti patik! ta ka pec gada bushu jau riktigs specs!
ok, doshos chuchet!
Peace & Love, virtuaalaa universa iedziivotaaji! :*
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: