...


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
work in progress..
Visu laiku domaju, ka kaut kas te jaieraksta, jo savadak mana apnjemshanas vienreiz mēnesī rakstīt, būs pārvērtusies par vienreiz gadā.. :D
Tātad, pēdēja rakstā minēju, ka ceļamies kājās, nu jau mēģinam pirmos soļus spert un noturēties līdzsvarā viens pats kājās, bez turēšanās.. staigā turoties pie vienas rociņas mazais un visu laiku trennējas noturēt līdzsvaru! Cik ātri laiks ir paskrējis! Tikko bija februāris un viss jauns un nu jau esam devītajā mēnesī iegājuši!
Ak, jā, un kopš 03.10.2015 Edoardam ir vēl viena māsīca - Sofia! :) būs ar ko kopā blēņas darīt un cerams, ka arī latviski runās abi kopā, lai gan, kas to lai zin..
Nu, jā lielākais sasneigums mums ir tie mēģinājumi pastaigāt, jau pāris reizes ir neveikli, bet izdevies spert pirmos soļus, tagad tik bik jāpieslīpē tā māksla un būs skraidītājs mums mājās! Jau tagad, rāpo traki ātri un iet iepazīt pasauli! Ļoti drošs puika, viens pats gāja no guļamistabas uz dzīvojamo istabu, vakarā pa tumsu, laikam gāja skatīties, kur mantiņas palikušas!
Un vēl, laikam ir sācies periods, kad sāk mazais apjaust un baidīties no šķiršanās ar mammu..jo praktiski visur grib man līdzi un uz rokām ļoti daudz..lai ietu uz wc, ņemu mazo līdzi, jo citādāk vai nu raud, vai arī nāk pats mani meklēt.. :D bieži, kad Fabrizio jau ir mājās, mazais no zāles līdz wc aatri atrāpo, kad redz, ka esmu aizgājusi! Un vēl daudz runājas un smaida un smejās un vispār ir superīgs Edoards!
Kā arī ir sācis, tieši šajās dienās, vairāk kaut ko norīt! Tieši tā, ja pirms tam vairāk paspēlējās, arī ielika mutē un pakošļāt un izspļaut, tad tagad jau rij nost un kārtīgi košļā!!! :)
Un nākamnedēļ man sākas kursi un mazais visas pēcpusdienas būs ar vecomammu, un vienu ar Ruzannu, cerams, ka būs ok, jo es būšu prom 6-7 stundas.. kaut kas jau viņam būs jāēd..jo mammas krūts nebūs blakus..ceru arī, ka manas krūtis to izturēs :O
Bet citādi visādi, baudam mūsu kopā augšanu!
Šodien atlido divas māsīcas un latviešu vecamamma ciemos! Būs Edoardam jauni spēļu biedri uz nedēļu! :)
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: