...


Veljamies!

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Labriiiit! :)
shis burviigais ceturtdienas riits mums iesaakaas tiiiik skaisti, mazais pirmo reizi pats apveelas uz veedera!!! jupiiii, nedomaaju, ka vinjsh to visai apzinaati izdariija, bet rezultaats bija, uraaaa, kaads man prieks, turpinam maziem soliishiem iekarot sho pasauli.. :)
Citādi, augam un kļūstam arvien smagāki, hehee, nu jau sāk palikt smagi ilgi turēt mazo pidriķēnu rokās, par laimi mums ir divi slingi, kurus bieši izmantoju, it īpaši, lai aizmidzinātu vinju, kad pa dienu cīnās ar nemieru un nevar pats iemigt.. :) šībrīža top nodarbe ir bāzt pirkstus mutē un tos sūkāt/grauzt.. kā arī mēģināt dabūt mutē pilnīgi visu, kas pagadās pa rokai, tai skaitā mammas pirksti ir vienmēr ļoti iekāroti :D kā arī mammas plecs, kad ļoti nāk miegs..
turpinam joprojām lietot mazgājamos autiņus, reizēm aizstājot tos ar parastajiem pamperiem, man patīk, mazajam arī manuprāt nav nekādu iebildumu, turklāt šinī karstumā, viņam pat labāk, tik ļoti nesvīst dupsis, kā ja būtu vienmēr plastmasas pamperos..vienīgi pagaid\am mums to autiņu nav baigi daudz, līdz ar to sanāk knapi pusotru dienu izvilkt, sanāk katru otro dienu mazgāt, pagaidām, kamēr vasara un uz balkona tie izžūst pāris stundās ir ok, redzēsim, kā būs rudenī/ziemā, īpaši, kad lieti sāksies :O
tad vēl mums nākamajā wēkendā būs pirmais izbrauciens ārpus mājas! Brauksim uz jūru uz divām dienām, Fabrītim darba dēļ jābrauc un paņems mūs līdzi, pabaudīsim nedaudz sauli un jūru, jupiiii...un redzēsim, kā Edoards reaģeš uz savu pirmo izbraucienu!
nu tā lūk, savādāk, baudam, daudz run;ajam, smejamies un spēlējamies ar saviem draugiem - Otto, Pekū un jauno Koniju :)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry