...


temperatuura..

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
vakar mazais noguleeja gandriiz visu dienu peec potes, tik pamodaas eest un atkal guleeja..vakaraa vinjam diemzheel nedaudz temperatuura bija, es uzreiz panikaa, saku Fabriitim - dodam zaales!!! beernam temperatuura!!! aaa!!! vinjsh man saka, ok, bet pusi no devas, es ok.. iedevaam zaales un tad es saaku domaat, ka vareejaam arii nedot tas zaales, ok, temperatuura bija apmeeram 37.7, aarsts teica, ka pie 37.5 jaadod zaales, bet beerns bija mieriigs..nu neko, iedevaam vinjam zaales, neskatoties uz to, ka gribu buut superdabiiga visaa un nepiesaarnjot mana beerna organizmu ar visaadiem meesliem, saprotu, ka es paaraak maz ko zinu, lai vareetu risket un izlemt, ka nekaadas zaales nekad nedosim..un veel sapratu, jau ottreiz, ka man pirms krist panikaa un dariit to, ko ir ieteikushi aarsti (kas biezhi vien tiek ieteikts "protokola" deelj, bet ne vienmeer ir nepiecieshams), ir jaapadomaa, jaanoveertee, kaa mazais juutas, jaainformeejas un tikai tad jaapienjem leemums.. to arii pateicu Fabriitim, ka man ir vajadziigs vinja atbalsts, vinjam ir jaabuut manaam bremzeem shaados gadiijumos, jo es esmu paraak emocionaala un pirms domaaju, izdaru..
Bet nu neko, vakar viss mieriigi, peec zaaleem temperatuura nokritaas, mazais bija mieriigs, arii shodien visu dienu mieriigs, nedaudz miegains, bet saprotu, ka taas joprojaam sekas no potes un ka riit jau buus labaak domaaju..turklaat shodien neshkjiet, ka vinjam buutu bijusi paaugstinaata temperatuura..
ak, jaa, veel biju ar citaam divaam mammaam pastaigaat pa parku shodien, mees ar vinjaam kopa bijaam jogaa, vienai mazajam ar maneejo mazaak kaa 20 dienu starpiiba un otrai meitinja pirms nedeeljas dzimusi..taada pecinja, salduminjsh guleeja :)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry