...


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
divi meeneshi!
Vakar svineejaam divu meeneshu jubileju :) bija atbraukushi vecvecaaki, torti uzcepushi un pat daavaninja bija.. mazais vinjiem daudz smaidiija un runaajaas, pirmo reizi bija tik aktiivs ar vinjiem. parasti kaut kaa iekrita, ka vinjsh visu laiku guleeja, kad vinjus satikaam, shoreiz vinjiem bija milziigs prieks par visiem daudzajiem smaidiem, ko vinjsh vinjiem veltiija! :)
toties pa nakti modaamies gandriiz katru stundu, var redzeet, ka vakardienas svineeshanas bija paraak emocionaala arii vinjam un nevareja mieriigi shonakt paguleet.. lai gan no 21:00 noguleeja liidz 01:00, tik peectam daudz modaas.. nu jau tas mums ir nedaudz kaa ritms iegaajies, ka no 21:00 liidz 01:00 guljam, tad bija divas naktis, kad peectam tik ap 3iem, 4iem modaas un tad tik ap 6:30, buutu labi, ja taads ritms mums saglabaatos..who knows.. :)
citaadi mazais daudz smaida, un runaajaas, staasta man, ko vinjsh ir sadariijis. .:) vakar noliku uz griidas, uz sedzinjas un ripinaajaamies no muguras uz saaniem (es vinju ripinaaju) un vinjsh jau tik smuki celj galvinju un to notur arii, un balstaas uz rocinjaam, taads prieks.. shodien buus atkal bik pa griidu jaapaspeeleejas..
un aaraa ir vasara, superiigs laiks, silts un saulains, ta kaa vienkaarshi super!!! :)
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: