...


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
ciemoshanaas..
Vakar mums bija ljoti saspringta diena.. no riita bijaam uz kontroli pie aarsta, tad gaajaam pastaigaaties, peectam ciemos pie vienas manas draudzenes, tad maajaas bik atpuutaamies un vakaraa ciemos pie maasas.. daudz jaunu seju mazajam un daudz jaunu vietu, smarzhu, iespaidu, vakaraa liidz ar to nevareeja mieriigi aizmigt, kaadas divas stundas visaadi vinju midzinaajaam, beigaas njeemu gulta pie sevis, pie kruuts un tad arii vinjsh aizmiga.. :) arii shonakt modaamies tikai vienos un eectam chetros un tad jau septinjos, ta kaa man baigais prieks, ka saak mans miiljais beerns ilgaakas pauzes pa naktiim ietureet, liidz ar to arii es nedaudz labaak varu izguleeties.. tagad tik peec kaada briizha buus jaameegjina vinjsh biezhaak no lielaas gultas un vinja gultinju paarcelt..
tagad aaraa ieshanas man vispaar nesagaadaa stresu, jo nu jau es zinu, ko kuraa briidii mazais vareetu gribeet.. vieniigais, kas man sagaadaa nedaudz stresu ir citi cilveeki, kas, tikliidz Edo nedaudz iepiikstas, uzreiz saak teikt - varbuut vinjam gribas eest, varbuut vinjam ir auksti, varbuut karsti utt..grr, tas mani reaali kaitina, jo sakot visus tos "varbuut", vinji ljoti iespeejams, ka neapzinaas, ka taadaa veidaa noniecina mani kaa mammu, vismaz taa man visi tie "varbuut" liek justies.. bijaam pie vecvecaakiem un vecaamamma, peectam, kad mazais bija nedaudz paraudaajis, jo gribeeja eest un panikjojies, jo nevareeja aizmigt, tad beidzot iemidzis vecaimammai uz rokaam (es pat nepaspeeju mazo no kruuts nonjemt, kad vinja jau bija blakus, teikdama -gribi es tev vinju patureeshu, nesagaidot nemaz manu jaa vai nee, jau stiepjot rokas peec beerna).. un kad mazais bija aizmidzis un ielikts savos ratinjos vinja noteica - vinjam vienkaarshi bija auksti un gribeejas siltumu. luuk shii fraaze manii reaali nokaitinaaja un lika justies taa it kaa es nezinaatu, kas manam beernam ir vajadziigs.. ehh, bet zinu, ka vinja to neteica, domaadama, ka es esmu slikta mamma, vienkaarshi vinja neapzinaas, ka taa sakot liek man justies slikti.. un es pati esmu vainiiga, ka neko vinjai neatbildeeju, varbut nakamreiz sanjemshos un kko pateikshu, vnk taados briizhos dusmas ir tik lielas, ka zinu, ka nespeeshu buut diskreeta, liidz ar to negribot nevienu aizvainot - kluseeju. Fabrizio man vienmeer to paarmet, jo saka, ka ir jaaizrunaa, tas, kas nepatiik.. un vinjam taisniiba..

un novirzoties no teemas, shodien noguleeju liidz 9iem :) un joprojaam miegs naak, mazais saldi chuch, es ar vareetu atkal iet paguleet, bet jaatulko prieksh Fabriisha viens teksts..galiigi nav iekshaa..ehh

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: