...


viziite

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Shodien bijam otraa meenesha kontroles viziitee pie aarsta, viss lieliski, esam izaugushi kaa vajag :) turklaat aarsts teica, redzu, ka shoreiz teetis nav liidzi, tas noziimee, ka viss ir ok, jo kad viss jau ir ok, tad parasti teeti vairs nenaak liidzi uz ikmeenesha paarbaudeem :D paslaveeja muus, cik mees labi un milji un teica, ka visdriizaak beernam mammas acu kraasa buus, kas mani ljoti priecee, lai gan arii, ja buutu teeta, tik un taa priecaatos ;) bet ta kaa te gaishas acis ir retums, daudzi man saka - cerams, ka vinjam buus tava acu kraasa, hehee..
un veel shodien maasa uzzinaaja, ka vinjai buus meitinja, jupii, buus mums maasiica, kuru aiz bizeem raustiit un kurai prasiit, lai iepaziistina ar savaam draudzeneem :P
bet visvislielaakais jaunums un lielais prieks ir par to, ka shonakt mazais pamodaas tikai vienreiz 3:00, lai paeestu!!! jupii! bija arii ap 5iem pamodies, es domaaju, ka eediis, bet vinjsh aciimredzot vienkaarshi gribeeja nomainiit poziiciju, jo kad es vinju paarliku otraa pusee un jau taisiijos dot kruuti, vinjsh jau bija aizmidzis, hehee viltnieks mazais.. arii shoriit, pirms iet pie aarsta, mazais runaajaas, runaajaas, es aizgriezos uz mirkli somaa ielikt divas lietas un kad griezos atpakalj, lai vinju gjeerbtu, shis jau aciim ciet un saldi chuch, hehee, man taa smiekli sanaaca, uz nepilnu minuuti aizgriezos, kad jau aizmiga.. vinjsh taa vienmeer vareetu ;)
un visaa kopumaa es esmu ljoti laimiiga, Edoards ir lielisks, Fabrizio vienreizeejs un dziive ir skaista! jaa! :)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry