...


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
tikshanaas
Vakar bija paredzeeta tikshanaas maaminjaam ar jaundzimushajiem, tur kur mums pirmsdzemdiibu kursi bija.. aizgaaju, kaveejot, jo mazais izdomaaja, ka ir atkal jaapakakaa, kad jau bija paargjeerbts, pabarots un miga ciet uz aaraa ieshanu..:) ierodos, domaaju, visas jau buus ar mazajiem rokaas utt..izraadaas, nekaa, tikai viena meitene bez manis veel ieradusies.. kameer gaidiijaam gan vecmaati, gan paareejos, izpljaapaajaamies un taa, tad apmeeram 40min peectam, kad bija jau visam jaasaakas, aizgaajaam paintereseeties, izraadaas vecmaate nepareizo datumu mums iedevusi un nebija vinjai laika, jo bija pacienti jaaapskata, nu neko, labi, ka tikai mees divas bijaam un labi, ka beigaas Fabrizio netika, savaadaak buutu bijis nedaudz nikns, I know..
Izraadaas, ka taa meitene dziivo vienu kvartaalu taalaak no manis, un muusu mazajiem ir mazaak kaa menesha starpiiba, apmainiijos ar vinju ar telefona nummuriem, lai kaadreiz var iziet kopaa pastaigaat ar mazajiem, jaasaak kaapt paari savai kautriibai un veelmei vienmeer buut vienai un jaasaak socializeeties.. :)
un atlikusho dienas dalju pa maajaam nodziivojaamies, mazais gribeeja tik uz rokaam vien dziivoties..es piekusu.. vakaraa atnaaca Fabriitis maajaas un es sadusmojos, jo vinjsh kaa atnaak maajaas, taa straadaa un ar mazo nenjemaas, kaa agraak, ka uzreiz kaa atnaaca gribeeja vinju un slingu lika utt.. turklaat veel vakar uztaisiiju vakarinjas es, nevis vinjsh, sacepos, ka vinjsh man nepaliidz, bet vinjam neko neteicu, vaariijos savaa sulaa, tad izgaaju ar suni pastaigaat (un Fabriitis saprata, ka esmu dusmiiga, jo tonis kaadaa teicu - Nee, ES izvediishu suni- nebija draudziigs).. neko, pastaigaaju, paraudaaju, izdusmojos, atnaacu, vinjsh jau vairs nebija pie kompja, bet blakus mazajam gultaa, laikam mazais bija modies, kameer manis nebija.. es iegaaju dushaa, lai liidz galam vareetu izraudaaties un tikt valjaa no negatiivajaam emocijaam..peectam gultaa pashkjirstiiju Vogue, Fabriitis jautaaja, vai esmu dusmiiga, es atbildeeju, ka esmu nogurusi, vinjsh teica, un es tev nepaliidzu, es atteicu, ka vinjsh ljoti daudz straadaa.. un peec apmeram stundas, kad biju pilniibaa nomierinaajusies, pateicu vinjam, ka buutu jauki, ja vinjsh atnaakot no darba vareetu pusstundinju, stunjdinju veltiit mazajam, arii tad, kad es to vinjam speciaali neprasu.. vinjsh atbildeeja, ka man ir taisniiba, paprasiija piedoshanu un teica, ka taa dariishos..un taa mees mieriigi aizgaajaam guleet.. man nepatiik striideeties un zinu, ka, kad esmu dusmiiga, nespeeju kontroleet sevi, tapec es labaak saakumaa nomierinos un tad mieriigi pasaku, kas man nepatiik.. turklaat es saprotu, ka vinjsh nepaartraukti straadaa, jo firma ir vinja un ja vinjsh to nedariis, tad neviens algu vinjam nemaksaas, turklat tieshi shobriid vinjam sanaak ljoooti daudz straadaat, jo visam mehaanismam ir tikai veel jaaiedarbojas, veelaak domaaju, ka buus nedaudz vieglaak un vairaak briiva laika arii ko pavadiit ar mani un Edo..
Prieks ir taads, ka mazais man smaida daudz un dikti, gandriiz katru reizi, kad pamostas kaartiigi un es vinju uzrunaaju, vinjsh man smaida :) :) :)
un jaa, juhuu, riit ir sestdienaaaaa ;) un ja buus labs laiks, brauksim uz Vignolu, tur ir traki smuki un kjirshi zied, cerams, ka buus labs laiks, jo baigi gribas kkur izbraukt.. lai gan shobriid ir apmaacies un pa nakti ir lijis..
lielisku weekendu virtuaalaa pasaule :)
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: