...


ikdiena..

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Nu, ko, cieminji ir aizbraukushi, nedeeljas nogale beigusies, un varu atgriezties ikdienas rutiinaa, jeb pareizaak sakot, meegjinaat izveidot kaadu rutiinu.. :)
weekendaa mees daudz guleejaam :) no riitiem liidz pat 10iem, ta kaa es arii dabuuju nedaudz izguleeties :) jupii..un vispaar ar katru dienu kljuustu arvien mieriigaaka, ja saakumaa man bija nedaudz stresinjsh par to, vai tiksim aaraa, vai mazais neraudaas, vai nepamodiisies, kameer staigaajamies, tagad jau esmu daudz vairaak iepazinusi vinju un vinja laikus un izteiksmes veidus un liidz ar to esmu daudz mieriigaaka.. un arii fakts, ka aaraa ir silts un varu mazo arii uz ielas pabarot, mani mierina, jo vislielaakais stress man bija tieshi par to, ka saaks raudaat un es neko nevareeshu dariit.. un jaa, arii knupiiti mums uzdaavinaaja, lai gan es negribeetu to lietot, shad un tad paliidz, lai mazo nomierinaatu..bet censhos to lietot tikai aarkaartas gadiijumos..turklaat ne vienmeer mazais grib njemt knupi, ta kaa veel jo labaak :D
beerns tagad gulj, laikam beidzot jaasaak nedaudz savest kaartiibaa maaja..un veelaak iesim staigaat, jo aaraa ir superiigs laiks..
aaaa, aizmirsu, vakar no riita, teetis panjeema mazo slingaa un es vareeju iet ar riteni izbraukt, juhuuu, kopsh septembra nebiju kaapusi uz sava miilulja, taaaaads kaifs!!!! tieshaam, superiigi!!! tagad mees vareetu katru sestdienas/sveetdienas riitu taa dariit, ka peectam, kad vinjsh ir izbraucis ar riteni, arii es varu iet nedaudz pabraukaaties.. :)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry