...


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
briivdienas..
Visas taas daudzaas briivdienas un cieminji mani galiigi izsitushi no sliedeem..nav vairs nekaada ritma ikdienai, lai gan shodien ir pirmaa ikdiena peec briivdienaasm :D tik un taa tada pazudusi juutos..
Mazais uzvedaas lieliski shajaas dienaas, turpina ciitiigi augt, saacis arii daudz vairaak smaidiit, reizeem izdodas vinju gultinjaa aizmidzinaat, kaa vakar vakaraa un shodien no riita, abas reizes gan tikai uz stundinju, toties no piektdienas un sestdienu, noguleeja gultinjaa veselas triis stundas.. savaadak joprojaam eed un celjas augshaa ik pa divaam/pusotrai stundai.. un staigaashana pa aaru arii nav uzlabojusies, vakar izgaajaam ar Fabrizio vecaakiem uz parku, parkaa es mazo pabaroju, jo pamodaas un nebija iisti labi paeedis pirms mees gaajaam aaraa.. nez, es esmu izveeleejusies ziidiit peec pieprasiijuma, bet juutos nedaudz pesieta maajaam, vismaz pagaidaam, jo aaraa ne vienmeer ir tik silts, lai parkaa mazo vareetu barot un visvairaak mani satrauc tas, ka vinjsh vareetu mosties un saakt raudaat, taadaa vietaa, kur man iisti nav kur piestaat un vinju pie kruuts pielikt un man tieshaam nepatiik dzirdeet vinju raudam, it iipashi, kad esam aaraa (zinu, ka taa ir mana probleema, bailes, ka apkaartesoshie mani nosodiis kaa sliktu maati, dzirdot mazo raudam un man jaatiek valjaa no shiis iedomas)..lai gan nu jau esmu divreiz centraa, aara kafejniicaa, mazo barojusi, divreiz parkaa un vienreiz valsts iestaadee..un joprojaam, katru reizi, kad ejam aaraa, man ir stressinjsh par to, cik ilgi mazais gulees..
arii ieshana aaraa ar slingu veel nav iisti pameegjinaata, jo, ja mazais pamostas un saak raudaat, kad ir slingaa un aaraa ir auksti, ko lai ar vinju dara?! :O nemaaku veel barot, kameer ir slingaa, buus jaapameegjina, lai gan no "varduleena" poziicijas, kuraa parasti vinju turu, nezinu, cik tas ir viegli/gruuti/iespeejami..
Un vispaar sagurums man no shiim briivdienaam..un sapratu, ka man patiik cieminji, bet ljooooti nogurdina cieminju uznjemshana savaas maajaas..laikam jau taapeec, ka saliidzinoshi mazs mums tas dziivokliitis..un tas, ka man ir pielipusi kaartiibas maanija un liekas, ka visu laiku maaja bardakaa un gribas, lai ir kaartiiba :O agraak es dziivoju bardakaa un bija ok, tagad vairs nevaru..
nu ja, kaut kaa taa.. laikam shodienai pietiks rakstiit..lai gan kaut kad gribeetos uzrakstiit par dzemdiibaam un pirmajaam dienaam slimniicaa, lai neaizmirstas..
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: