...


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Vasara!
Nu jau gandriiz vasara bija vakar, termometrs uz balkona juka praataa un raadiija +38 :O un pat vakaraa nebija nokritusies temperatuura, vareeja mieriigi uz balkona vienaas apakshbiksees seedeet :) toties visu nakti puuta taads veejsh, ka nevareeja saprast, kas tur gaudo aiz logiem.. shodien turpina puust, lai gan raada +16 aaraa, veejsh man shkjiet ir paveess..ta kaa jadomaa, kaa lai mazo gjeerbj un kaa pashai gjeerbties, lai nebuutu ne karsti ne auksti..
Arii vakar mazais pa dienu stundinju gultinjaa noguleeja un shonakt ar vinju paarliku peec eeshanas 3os uz gultinju, noguleeja liidz seshiem, super! ;) un no riita veselu stundu ar teeti speeleejaas un klausiijaas Beatlus :D kameer es turpinaaju guleet..cik miilji, vareetu katru riitu taa :)
vakar atkal meegjinaajaam staigaaties un atkal tik apmeeram stundinju berns mieriigi guleeja, tad saaka mosties, shodien atkal meegjinaasim, jo ir sarunaatas pusdienas ar draudzeneem un vinju mazajiem, kuras nav vel mani satikushas kopsh dzemdiibaam.. es jau vinjas briidinaaju, ka iespeejams mees tik sasveicinaaties atnaaksim..tad maniis, kaa mazais Edoards uzvediisies..bet sliktaakajaa gadiijumaa iedosim vinjam kruuti, ja kafuuzii buus briivs stuuriitis, kad sveetdien bijaam kaazaas kruuts nostraadaaja un mazais atkal aizmiga, cerams, ka arii shoreiz nostraadaas :)
noleemu no riitiem veltiit 10min jogas vingrinaaajumiem..saprotu, ka lai atgrieztos formaa peec dzemdiibaam ir vajadziigs laiks un pacietiiba..bet es nevaru sagaidiit :D lai gan nekaadas dieetas netaisos ieveerot, eedu taapat kaa, kad gaidiiju mazo, censhoties izvairiities no visaadu "meeslu" eeshanas un ierobezhojot cukura daudzumu.. bet nu nedaudz fiziskaas aktivitaates naaks par labu un saakshu sagatavot muskuljus, lai nekaraajas kaa taadi maisi.. un ceru, ka peec meenesha vai diviem sanaaks arii kaads mazs izbrauciens ar riteni.. it iipashi tagad, kad laiks ir tik superiigs, man pietruukst ritenjbraukshana..
ok, lai visiem lieliska diena! :*
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: