...


uraaaaa!!!

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Labriit!!!! :)
shodien tik daudz jauku zinju, ko rakstiit un juutos tik lieliski, ka nevaru beigt smaidiit :)
Taatad, saaksim ar vissvaigaako!
Shoriit pamodaamies, uzeedaam, nomainiijaam autinjus un ieliku mazo shuupuliitii, uz briitinju, lai pati apgjeerbtos un iztiiriitu zobus, nezinu, kapeec, izdomaaju, ka jaaiesleedz muuzika (bet varbuut taa nekaadu lomu nespeelee, nezinu), kamer njemos pa vannasistabu.. taa nu es laimiigi tiiriiju zobus ar muuziku fonaa un mazo, kas kko "runaajaas", iznaakusi no vannas istabas un domaas jau grasiijos teikt mazajam, ka tuliit iesim uz istabu, ka likshu vinju paarneesaajamaa gultinjaa un ka mamma brokastos, kameer vinjsh varees ar savu taarpinju runaaties, ieeju istabaa un redzu - mazais aizmidzis viens pats savaa shuupuliitii!!! WOW!!! pirmo reizi vinjsh viens pats taa aizmieg (jo aizmigshana ratos neskaitaas).. vaiiii, kaads man milziigs prieks!!! :)
Otrs milziigais prieks ir par to, ka sestdien agraa riitaa iemaaciijos BEIDZOT lietot pumpiiti, lai "atslauktu" pienu! Arii tad mana seja vienkaarshi staroja un gribeejaas visai pasaulei par manu milziigo sasniegumu pastaastiit!!! Nu luuk, un tad uzreiz fiksi sarunaaju ar Fabrizio, ka vinjsh iet braukaaties ar riteni un peectam es vinjam atstaaju mazo, "noslaukto" pienu un eju shopingaaaaa, jupiiii!!!! :) Ta kaa sestdien man bija pirmaa diena, kad panjeemu nopietnu briivsoli (jo izvest aaraa suni neskaitaas)! Divas stundas biju prom, mazais uzvedaas lieliski, manas prombuutnes laikaa bija arii atbraukushi vecvecaaki un vecmammai bija taa laime tureet mazo uz rokaam, kameer chucheeja.. vieniigi, kad izkaapu no lifta, atgriezusies maajaas, dzirdeeju mazo izmisigi raudam, sirds salecaas, domaaju, kas zin, cik sen jau vinjsh taa raud, nabags, un Fabrizio tak vareeja man piezvaniit, skrieshus iedraazos dziivoklii, nometu iepirkuma maisus, un Fabrizio mamma man pazinjoja - laikam juta, ka mamma naak maajaas, jo tik tikko kaa pamodaas, fuuu, es atslaabu.. :)
Un naakamais lielais notikums ir vakardienas pirmais paartijs, kuraa piedaliijaas Edoards - muusu draugu kaazas!!! Par laimi pasaakums bija ljoti tuvu muusu maajaam, bijaam gatavi jebkuraa briidii iet maajaas, bet brunjojushies ar manis atslaukto pienu, nepiecieshamiibiis gadiijumaa arii ar kleitinju, kuraa var eerti pabarot, gaajaam "tuseeties"! un mazais bija supermieriigs!! nu taada sauliite, noguleeja 2h no vietas ar visu troksni fonaa, pamodaas, uzeeda, bik paraudaaja, iedevu pupu, aizmiga un atkal gandriiz stundu noguleeja, nu vnk fantastika!!! taads prieks!
Par sho visu man ir tik milziigs prieks, jo es biju noraizeejusies, ka liidz 3 meeneshu vecumam, man naaksies seedeet maajaas ar mazo, kursh nepaartraukti ir pie kruuts, bet jo vairaak laiks iet, jo vairaak es atslaabinos un jo vairaak aug Edoards un domaaju, ka juutot, ka mamma vienmeer ir blakus un vienmeer vinja vajadziibas tiek apmierinaatas, arii vinjsh atslaabinaas un saak justies "patstaaviigaaks".. taa ir mana teorija, reaali es nezinu, vai mana teorija ir patiesa vai tikai manas iedomas :D
nu redz, taada skaista saulaini prieciiga mums iesaakas nedeelja! ceru, ka taa arii turpinaasies un arii jums noveelu tikpat saulaini prieciigu nedeelju! beerns mostas, chau! :*
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry