...


domaaju..

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
..vakar kaut ko es biju baigi labi izdomaajusi, kameer meegjinaaju aizmigt, bet nu jau vairs neatceros ko.. diivaini, es veel kaa reiz iedomaajos, ka to vajadzeetu kkur piefikseet.. nu neko, netceros, varbuut veelaak atcereeshos..
mazais gulj slingaa, shodien gribeetos pameegjinaat liidz parkam atkal aiziet, izskataas, ka sauliite ar paraadiisies..redzeesim, kaa mazais uzvediisies.. ja tagad pamostos un paeestu, mees pat tagad vareetu iet..hmm..bet nee gulj, tad turpinaashu skatiities tv :D
neskatoties uz to, ka vakar jutos suudiigi, ka tv skatos.. beigaas diena bija skaista, mees pat bijaam pastaigaat, 1,5h nostaigaaju un mazais pamodaas tikai tad, kad bijaam jau maajaas un izsaucu liftu ;) super! es jutos lieliski, jo bijaam liidz pat centram aizgaajushi un peectam rinjkjojaam tepat tuvu maajai, ja nu gadiijumaa pamostas, lai nav mazajam daudz jaaraud, kameer tiekam liidz maajaam.. taa prieksh manis joprojaam ir probleema, nevaru saprast, kapeec mazais negrib guleet daudz, kad esam aaraa, bet kursh ir teicis, ka vinjam buutu daudz jaagulj, kad staigaajamies? lai gan man nebuutu nekas pretii, ja mazais vismaz divas stundas man vareetu aaraa pagullet, gan jau arii liidz tam mees nonaaksim.. nevaru sagaidiit, kad buus veel siltaaks un vareesim iet uz parku un pavadiit tur daudz stundas, vareeshu mazo parkaa barot un baudiisim sauliiti, tas buus super! arii tagad ir super, tikai savaadaak :)
vakar nomazgaajaam mazo un peectam, kad bija paeedis, tik smuki iemiga, ka Fabrizio vinju paarlika shuupuliitii, kur vinjsh noguleeja 2h!!! super!! un gan jau, ka ar laiku arii vairaak gulees pa naktiim un arii biezhaak shuupuliitii..
bet iisteniibaa tik diivaini, bet aizkustinoshi, skatiities, kaa vinjsh aug..just kaa vinjsh aug un attiistaas.. ja pirmajaas dienaas man bija tikai stress, tad tagad es tieshaam saaku baudiit un ieveerot vairaak, saaku saprast un iepaziit manu beernu..
:)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry