...


jaasaak vingrot!

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Sveetdien jaaiet uz kaazaam, vakar izvandiiju visu skapi, lai atrastu kaut ko daudz maz jeedziigu, ko vilkt muguraa, turklaat taa lai var vajadziibas gadiijumaa veel beernu pabarot.. Fabrizio jau teica, ka es lieliski izskatoties, es gan viss, ko redzeeju bija milziigs dibens un veeders.. pat kruushu lielums nekompenseeja visu atlikusho, ehh :(
jaasaak vingrot, lai tiktu atpakalj formaa..jo man pat vairs neder bikses, kas man pirms supernotieveeshanas dereeja..ta kaa, kkas steidzami jaadara lietas labaa.. jaaatrod vingrinaajumi, ko var veikt ar beernu slingaa, triis man jau ir, bet varbuut ir veel kkas :)
un jaa, shokolaades eeshana nepaliidz un neesmu veel izdomaajusi, ar ko to vareetu aizvietot :D bet shodien veel neesmu shokolaadi eedusi.. :)
stulbi, ka slikts laiks aaraa, taa vareetu iet staigaaties ar visu mazo slingaa...tagad nekaa, naaksies pa dziivokli staigaat :D
shonakt neatceros nemaz kaa mees guleejaam, laikam jau taa kaa ieprieksheejaas naktis.. toties no riita man ljaava pabrokastot, kameer pats skatiijaas nezinu kur, iespeejams uz durviim..tagad chuch slingaa, jaaapaspeej uzeest, pirms mazajam sagribas eest :)
chau!
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry