...


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
piektdienaaaaaa :)
jupiii, shodien ir piektdienaaa!!!! un driiz saaksies weekends un maajaas buus arii teetis, par ko mees (es ar Edoardu) ljoti priecaajamies!!! :)
Vakardiena pagaaja saliidzinoshi mieriigi, atskaitot riita ceelienu un birokraatiskos izgaajienus, peecpusdienaa mees abi tik labi nosnaudaamies..mm.. un vakaraa uz teeta kruuts, ieritinaajies slingaa chucheeja tik labi, ka no devinjiem liidz vienpadsmitiem mazajam bija nomoda periods, skatiijaamies, runaajaamies un vispaar labi pa gultu divataa dziivojaamies, tad atnaaca teetis, iedevaam pupu un visi triis aizmigaam :)
shoriit no seshiem esam augshaa, paeeedaam, teetis nomainiija pamperi, pusstundinju nosnaudaamies un 8:00 saprataam, ka negribas vairs guleet, bet gribas tuseeties :D ieliku shuupuliitii, lai taisiitu ikdienas bildi un mazais man taa smaidiit saaka, aiii, kaads prieks :))))) buus smaidoshaas bildes, jupii :)
tagad gulj slingaa, es miegu ciet.. :D un gan jau, ka peec kaadas pusstundinjas vinjsh modiisies, varbuut man jaapameegjina vismaz taa pusstundinja pusseedus acis pieveert :)
un jaa, shodien saules aptumsums, mees gan to neredzeejaam, bet kaa fakts ir jaapiemin! ;)
chau, visiem buchas un liidz pirmdienai, i guess :*
Current Music:
Edoarda shnjaakuljoshana.. :)
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: