...


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
uzdodu jautaajumus un mekleeju atbildes..pagaidaam neko neesmu atradusi..turpinu uzdod..saak palikt garlaiciigi dziivot..nesaprotu kaapeec..gribas citu darbu, jo tagadeejais nepatiik..bet neesmu paarliecinaata, ka ja buus cits, tad patiks..viss apnicis...gribas tikai buut kopaa ar Fabrizio un viss..ar citiem (iznjemot draugus latvijaa un norveegjijaa, bet vinji ir tik taalu :() man ir garlaiciigi...ar vinju man ir labi..un bez vinja es juutos pazudusi..un tas nav labi..vinjsh ir kaa mans enkurs..diemzheel, kad vinja nav blakus peldu projaam..gribas piestraadaat pie taa, lai arii kad esmu viena, vinjsh speetu buut mans enkurs un notureet mani uz pareizaa kursa..kaut kas pietruukst dziivee, viens enkurs, laikam ir par maz..
domaaju par Dievu, par pasauli, par dziives jeegu..bet nevaru atrast atbildes, nevaru atrast savas dziives jeegu un nezinu, kur to mekleet, viss shkjiet tik truls un nenoturiigs, ka maldos maldos un nespeeju atrast atbildes..
ok, vnk kkas bija jaauzraxta..tas shodienai viss..vareetu saakt katru dienu, katru vakaru vai riitu kaut ko raxtiit, varbuut paliidzeetu.. :O
meegjinashu taa dariit! :)
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: