...

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
shodien noguleeju vismaz 12h..vaajpraac..un knapi pamosties vareeju, taa naaca miegs..ech..diivaini.. :D
un tad nopirku paaris suveniirinjus, hehee, prikoliigi.. :)
un tad straadaaju..ai, nee, tad ar Zhannu McDonaldsaa eedaam..hahaa, pierijos.. :D
un tad es straadaaju..darbaa nekas iipashs nenotika..:( hmm.. un pa celjam uz maajaam es sapratu kaa man pietruukst! man pietruukst DZIIVES!!! big city life! es neeesmu radiita dziivot laukos..lai gan te nav galiigaakie lauki, tomeer..cik labi, ka driiz buushu atpakalj rigaa..atkal dziivee.. :) pietruukst man piedziivojumu, daudz draugu, bruuzmas, cilveeku visapkaart, stressa, puteklju, piebaaztu transportliidzeklju un sex tuuristu!!! :D taa visa man ljoti pietruukst, taa luuk! vismaz to es secinaaju.. :)
un arii to, ka man nepatiik cilveeki.. :D ne jau gluzhi visi cilveeki, bet lielaaka dalja cilveeku man shkjiet neinteresanti..hmm..nezinu kaapeec, bet vismaz lielaaka dalja cilveeku, kas ir iepaziti peedeejaa laikaa, shkjiet neinteresanti..man pietiek ar vienu, divaam tikshanas reizeem un tad shkjiet, ka viss skaidrs, kaads tas konkreetais cilveeks ir..kas ir diivaini, jo tanii pashaa laikaa man shkjiet, ka ir vajadziivs diezgan ilgs laiks, lai tieshaam iepaziitu kaadu..hmm..kaut kaa baigi diivaini..
un man ir ljoti garlaiciigi!!!! nekas nenotiek! baac! pashai jaasaak kaut ko gan dariit, lai kaut kas notiktu, tik nezinu ko tieshi lai iesaak.. :D un slinka nenormaali es esmu palikusi.. un visi mani meerkji un plaani ir kaut kur pazudushi..neko negribaas..pilniigi viss shkjiet bezjeedziigs..nezinu, kaut kaa man ir zudusi ticiiba naakotnei! kas ir steidzami jaaatguust, a to nebuus labi!!! :)
un man ljoooti patiik Prince dziesma "Purple rain"! taa luuk!
tas arii viss..nekaa sakariiga, bet es sapratu :D
buchas! ;)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry