...

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
viss mainaas..neatkariigi no taa, kur mees esam un ko mees daraam..dziive nestaav uz vietas, bet vai mees ejam liidzi dziivei vai tikai dziivojam atminjaas?
paaraak daudz kas ir mainiijies peedeejaa laikaa..3 gadi ir pagaajushi nemanot un nekas nav noticis, ok, pareizais formuleejums buutu, tik daudz kas bet nekas manupraat nozimiigs nav noticis..juutos tuksha, iztukshota..nav miera, bet tanii pashaa laikaa nav arii speeka, nav energjijas, lai ciiniitos ar sho tukshumu..gribaas atgriezties tanii vietaa un laikaa, kad es biju energjijas un pozitiivisma paarpilna..atgriezties laikaa nav iespeejams...bet vai atgriezhshanaas tanii vietaa, ko mainiis? es shaubos..
nesen dzirdeetaa fraaze filmaa "Jakten på lykke"(neatceros anglisko nosaukumu:() - "katru reizi, kad es skolaa dabuuju augstaako atziimi kaada projektaa, radaas sajuuta, ka es dziivee kaut ko lielu speeju sasniegt, ka es kaut kas buushu"..bet nekas jau nenotiek pats no sevis..man arii bija tadi pati sajuuta skolaa..bet paskatoties uz sevi tagad..hmm..viss kas man ir - mani sapnji, ka es kaadreiz kaut kas buushu, hahaa, smiekliigi..KAD tas kaadreiz pienaaks? nekad, ja es turpinaashu taadaa garaa kaa tagad..bet kur lai njem speeku, ja shkjiet, ka viss ko daru iet greizi?
nezinu, kur un kaapeec pazuda taa jaukaa buutne, kas es kaadreiz biju..bet es labpraat vinju atkal atrastu, ja tikai es zinaatu, kur un kaa mekleet..ech..un visi tie gudrie psihologjiskie spriedeleejumi - jaamaina attieksme, jaastraadaa pasham ar sevi utt..es to visu zinu, zinu, bet vai nu es negribu pietiekami stipri lai kaut kas notiktu, vai arii vienkaarshi esmu paaraak slinka, lai kaut ko uzsaaktu..nezinu..3 gadi..nekaadas paarmainjas, nekaadas izaugsmes, ok, ne nu gluzhi nekaadas, bet lielaa meeraa nekaadas..so, varbuut beidzot ir veerts saakt dziivi uztvert nopietni? es vairs neeesmu beerns, bet to es labaak apzinaajos, kad man bija 16 nekaa tagad..men, men, det går an å forandre seg! galvenais ir iesaakt un tad gan jau ka aizies, vai ne? ;) saakums vienmeer ir gruuts! ;) bet buus ok (mans miiljaakais teiciens:D)
Yes, lille venn, det er bare å begynne..bit by bit..u vse bydet xorosho! ;)

ok, pietiks murgot..buchas visiem! :)

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry