Ilmārs


Reply To:

(bez virsraksta) @ 18:26

[info]ilmars:

Vidējais latvietis zina, ka visas telefonsarunas kāds noklausās, tāpēc telefonu viņš neizmanto, lai runātu, bet gan lai izrādītos.

Par novērošanas kamerām viņam nav tādas informācijas, tāpēc vidējam latvietim nav svarīgi, kā viņš izskatās, ja gadījumā tomēr izrādās, ka viņu kāds noskatās.

Telefonu pārdevēji to zina, tāpēc pārdod tādus telefonus, kas labi izskatās, bet tas, kā šajos telefonos izklausās vidējais latvietis, nav viņu darīšana.

Vidējās latviešu avīzes savukārt visu noraksta viena no otras, tāpēc vidējam latvietim ir diezgan viegli nolasīt to, kas rakstīts starp rindiņām, pat tad, ja viņš noskatās uz avīzi pār kaimiņa plecu vidējā tramvajā, ja vien tas nav jau norakstīts metāllūžņos.

Vidējie latviešu tramvaji ir pagalam nolietoti, tāpēc labprāt nokrāso sevi ar dažādām reklāmām, lai izskatītos noderīgi.

Vidējās latviešu reklāmas nemaz nenojauš par tramvaju eksistenci, tāpēc domā, ka tās ir viņas, kas braukā pa pilsētu, un nesaprot, kāpēc nopietni vidējie latvieši nostājas pieturās, kāpj reklāmās iekšā, nobrauc kādu gabaliņu un tad atkal izkāpj.

Latvietis, kurš nekāpj tramvajā, vairs nav vidējais latvietis, bet gan pārākais.

Pārākais latvietis pārdod reklāmas laukumus un pārskaita naudu no viena konta uz otru, viņš pārliecina vidējo avīžu redaktorus pārrakstīt to vai citu komentāru, bet runājot pa telefonu vairākas reizes pārjautā, lai pārliecinātos, vai nav pārklausījies.

Noklausīties pārākā latvieša telefonsarunas ir pārākā bauda priekš normāla vidējā latvieša.

Pārākais latvietis grib pārbraukt dzīvot uz Floridu vai Taizemi, jo šeit viņam ir pārāk grūti izturēt morālo klimatu un mitrās ziemas.

Pārākais latvietis visvairāk baidās no vidusauss iekaisuma, jo tad viņam būtu grūti saklausīt klikšķus telefonsarunas laikā, kas liecinātu par to, ka viņu kāds noklausās.

Vidējais latvietis nekad nav bijis Floridā vai Taizemē, tāpēc viņam šķiet, ka grūti ir visur un vispār, taču vidēji grūti. Var izturēt.

Vēl grūtāk par vidējo un pārāko latvieti dzīvo grūtākie latvieši, kuros ietilpst latviešu bērni, latviešu pusaudži, pensionāri latvieši, invalīdi latvieši, latvieši ar īpašajām vajadzībām, latviešu sievietes un latvieši-alkoholiķi.

Grūtāko latviešu telefonsarunas neviens nenoklausās, lai gan to izdarīt nebūtu nemaz tik grūti.

Pārējie latvieši dzīvo Īrijā, cepuri kuldami.
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Ilmārs