Made by Ilka - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
kostantējumi

[ website | My Website ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Tipa "Lieldienas 2022" Apr. 19th, 2022|02:12 am

ilka
Brālis ar savu ģimeni aizbrauca pie vēl lielākās sievas ģimenes uz Liepāju svinēt visas aprīļa dzimšanas dienas dzimtai, kuras visi locekļi ir dzimuši tikai aprīlī. Fenomenāli. Ok, 70% visu locekļu ir no Aunu bandas.

Es paspēju nokrāsot olas, kamēr mans vienīgais Svars gulēja labu diendusu.
Nākošajā rītā mana mīļā Aunīte - Aita Mārīte - saplēsa VISAS olas: bļeģ nahuj es vispār tās olas krāsoju? Šī bija pēdējā reize, kad es ar to nodarbojos mājās. (nu varbūt tieši šajās mājās, vai ar savu meitu destruktori, bet nu skaidrs, ka tuvākajā laikā es to atsakos darīt)

Svētdiena bija tik izčakarēta, vīrs strādāja, es slimoju, temperatūra jau kuro dienu turās pie 37,5 un nekādas zāles to nemazina.

Tad viņš atkal iepisās mājās pusotru stundu vēlāk nekā saka viņa grafiks - bāc, tas tā kaitina, ka nevar normāli pateikt, man jāaizvieto kāds. Vai arī vienkārši jāpasaka: klau, es iebraucu pie sevis nopisties ar pirmo noķerto zagli no veikala, jo Putins teica, ka viņas visas vajag piesmiet. Es klausu savam vadonim.

Nākošajā rītā es viņm paziņoju:

a) no otrdienas Tev būs slimības lapa
b) Tu neiesi uz darbu, kamēr nepabeigsi remontu
c) nākošo nakti es gulēšu gala istabā, kur neviens nestaigā un mani netraucē un neraud 5x naktī pēc pieniņa (t.i., maisījuma, jo es jau sen kā nebaroju ar krūti)
d) no 25.aprīļa līdz 2.maijam es ārpus mājas pavadīšu precīzi tikpat stundas, cik Tu no 9.aprīļa līdz 17.aprīlim - 114. (no visām 192h, kas vispār mēdz būt 8 diennakšu laikā).
e) un Tev vienam pašam būs jātiek galā gan ar bērniem, gan remontu.

Pēc šiem noteikumiem man ļoti jaukā balsī pavaicāja, vai mēs varētu šķirties - o, jā, lieliska doma! (tieši to pašu vēlējos prasīt arī Tev)

Tad es piegāju pie viņa rokassomiņas un konfiscēju dzīvokļa atslēgas. Manas ģimenes dzīvokļa atslēgas, jo viņam ir pašam savs dzīvoklis ekskluzīvi tikai kaķim - tur ikdienā neviens nedzīvo.
Toties šajā mājā viņš savu kāju vairs nespers. Un es to saku ar 100% pārliecību, jo neviens viņu te nelaidīs iekšā ārdīt mūsu latviskās dzīvītes.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.