The first thing i do is.. - Lasot taalaak... [entries|archive|friends|userinfo]
igotblues

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Lasot taalaak... [Dec. 28th, 2006|01:46 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

mjaa, lasot taalaak atklaajaas lietas "kapeec viirieshi pamet sievietes"

te atkal mazs fragments no cieniijamaa kunga raxta:

Kurš ir teicis, ka vīrieši priekšroku dod maitām? Mīļotais žurnāls? Ņu-ņu... Personīgi man pietiek pat ar vienu maitveidīgu izlēcienu, lai es no kontaktiem ar šo sievieti vairītos. Arī manu draugu vidū nav mazohistu, kas būtu sajūsmā par to, ka viņu izmanto un, kad vairs nav vajadzīgs, pasūta pāris mājas tālāk.

ir gan divas kategorijas vīriešu, kam saskarsme ar maitām dod baudu. Viena – meitu ģēģeri. Pārguļ un aizdodas pie nākamās, smīnēdams bārdā, ka ir paņēmis priekšā tāāāādu maitu. Šos tipus viņas vienkārši nepagūst apstrādāt. Džeki izrādās ašāki un manīgi izslīd no manikirētajām asnagu ķepiņām. Otra – adrenalīniķi, tie, kas neatsakās uzsmēķēt uz pulvera mucas. Tuvība ar nevadāmu būtni, kas spēlē uz citu nerviem, šos tipus uzbudina un rada pilnestīgas dzīves izjūtu.Tad nu pēc vajadzīgās adrenalīna dozas saņemšanas viņi vai nu sūta maitu tā tālāk, vai arī nomaina pret citu – jaunāku un neiebrauktu.

Atceries: īsts vīrietis dresūrai nepakļaujas un nebrīvē nevairojas – tas ir daudzu dresētāju paaudžu pārbaudīts.

joprojām netaisies atteikties no vīra dresēšanas? Nu tad pātagu rokā un sakas kaklā! Tikai ņem vērā vēl kādu apstākli: pat ja vīrs tavā klātbūtnē ietrenēsies pakalpīgi luncināt asti un izpildīs komandas sēdēt! un vietā!, tad ārpus mājas – tici man – puisis atlaidīs pēc pilnas programmas. Dabūs gatavas tādas lietas, ka pat pieredzējušajam mačo no pameža žoklis atkārsies. Un, kad kādā jaukā dienā tavam aizbilstamajam ceļā gadīsies uz pāraudzināšanu netendēta sieviete – čau!, un izdresēto asti tu tik tālumā i redzējusi.

 

uh ti, liekas, ka shim nabadzinam nav paveicies ar sievu, ja jau vins taa paardziivo! :)))

man gan fascinee dazhi autroa izteikumi un cik pashsaprotami vinam liekas, ka viirieshi laizh pa kreisi :) mjaa, liekas, ka beerniibaa vinam ir gruuti klaajies un mamma arii nav bijusi no taam maigaakajaam buutneem. Man liekas, ka speeju iedomaaties vina izskatu, tipisks latvieshu snurkstoshais viierietis, trenninbiksees, ciibaas un pie TV ar lielu neizprtni sejaa :))

linkpost comment