The first thing i do is.. - August 16th, 2007 [entries|archive|friends|userinfo]
igotblues

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

August 16th, 2007

[Aug. 16th, 2007|09:20 am]
vakar norisinaajaas vecmeitu balliite..
peedeejaa laikaa briinos pati par sevi - es daru lietas, kuras agraak nedariitu ne pa kam!
"sapuceejsuhas" toposho sievu un savilkushas pashas shmotkas, gaajaam, protams, lielajaa jautrajaa gaajienaa uz vecriigu..liekas, ka pirmo reizi mani kaads uz ielas vareeja redzeet rozaa apakshsvaarkos :))) (un ne tikai uz ielas). liigava bija vispaar sageerbta tik kruti, ka visi vinai deva 12.
gaajiens bija jautrs un rezultaataa mees savaacaam ~40ls, paaris eirikus, 1 japaanu jeenu un 1 kronu :) tuuistiem mees patikaam.


sestdien kaazas...gribeetos redzeet Lilitas seju naakamajaa kaazu riitaa, man liekas, ka no smiekliem es buutu gar zemi
linkpost comment

atkal jau par to pashu [Aug. 16th, 2007|09:39 am]
LFGB .. kameer veel gaisaa visiem trakajiem vakardienas skreejeejiem emocijas, atlaavos veelreiz uzmest skatienu pagaajushaa gada galerijai.. eh, to zhuuriju vajadzeeja noshaut.. un kur gan teikts, ka sogad zhuurija buus ok? taapat jAU katrs spriedums ir balstiits uz subjektiivo atlasi. tipa, ja man nepatiik ainavas principaa, tad pilniigi vienalga cik laba ir bilde, es priekshroku doshu reportaazhai. taa? domaaju, ka vajadzeetu attiistiit Latvijaa profesionaalu veerteetaaju grupu, kas darbu izskata peec noteiktiem paramatriem, nevis patiik nepatiik..bet laikam deel korupcijas tas ir visai neiespeejami.. turklaat - gribeetos redzeet to telpu kuraa var izlikt pirmajai atlasei 50 iesniegtaas dokumentaalaa foto seerijas darbus :) jo, kaa gan savaadak notiek veerteeshana?! ienes pa dalaam un izveelas labaako no pirmaas, tad no otraas chupinas?! suuta visu digitaali?

pagaajusho gad esot 3h laikaa atlasiiti darbi no vairaak kaa 1000 iesniegumiem.. iedomaajieties, kaa tas izskatijaas?! interesanti, cik 'nopelniem bagaatam' ir jaabuut, lai vareetu buut zhuurijaa? man gribeetos redzeet shito haosu, tapeec es nemaz nebriiniishos, ja kaads labs darbs pat netiks ieraudziits, vai, veel labaak, buus pazudis.


anyway, mani saakotneejie aprekini par zhuurijas sastaavu vairs nav speekaa, jo darbus ir iesniedzis kaa Raimo, taa Binde, Auzins zhuurijaa arii neesot... paliek tifentaale, dzividzinska, latio sefs, briedis... bet vispaar jau shogas, cik skatos, piedalaas neticami daudz PROFI
link4 comments|post comment

ohoho agenti [Aug. 16th, 2007|10:34 am]
es vaaros!
shitaads iedomiibas kalngals bija pie maniim pirmo reizi. es vinu momentaa atlaistu no darba par savu attieksmi vien.
nabags bija shokaa ka mana atbilde bija nee piedaavaajumam ievietot pamatinformaaciju 1189 (www.kontakti.lv) maajas lapaa par 110ls. galiigi praatu izkuukojis! zl.lv to dara bez maksas, arii 1188.lv kapeec man buutu jaamaksaa?! un pirmo reizi dzirdeeju fiziskus draudus izreekinaaties no kaut kaada piena puikas. kaa vispaar ko taadu var atlauties?! es biju gatava puishiem pateikt, lai paraada kur atrodas DURVIS (vai lifta shahta).

blaaa, tik dusmiiga sen neesmu bijusi!
linkpost comment

navigation
[ viewing | August 16th, 2007 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]