The first thing i do is.. - oh, 13-tais [entries|archive|friends|userinfo]
igotblues

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

oh, 13-tais [Jan. 13th, 2009|09:14 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
laikam buushu apsoluuti nepopulaara, bet shii vakara pikets ir taads nonsence!
lai arii kaa un/vai kas man nepatiktu pie pasreizeejaas saeimas, ir dazas lietas par ko taa nav atbildiiga. un kas tad iisti notiek.. ir ekonomikas lejupsliide, cilveeki zaudee darbu utt.. taapeec jau to sauc par kriizi, turklaat taa notiek visaa pasaulee un, jaa, Latvija izcelas ar shito visaugstaakajaa meeraa. protams, tas atkal skar visvairaak parasto iedziivotaaju, kas raushas kaa maak, protams, ka gribas kliegt...BET izdzirdot akcijas organizeetaaju vaardus, man buutu jaapiedzeras liidz meemaakajai pakaapei, lai kaads mani pierunaatu iet ar viniem kopaa blaustiities! JL, SCP, Saskanas centrs (!) aaahaaa! nu par JL vispaar nerunaasim, taadus griidas laiziitaajus gruuti atrast citus. kamees bija valdiibaa, gan bija labi... un kas tad sponsoree shito pasaakumu? taas pashas partijas ar saviem "atbalstiitaajiem" kas bija un ir ju atkal nopirkti - poligraafi (ha!) smiekli naak. tieshi Repses laikaa vini saneema savus miljonus no Eiropas naudunaam...
..skolotaaji, pensionari, aarsti un policisti ir vnk vidus grupa, kurus var atrast visos miitinos.. starpcitu, policistus veel saprotu, a skolotaaji? kas viniem? par vienu mainu sanemt ap 500ls uz rokas! turklaat, viniem tak nedraud statu samazinaashana...negrib lai iesaldee algas? pasreizeejos apstaaklos taadas algas ir ne jau tikai OK, bet krutas.

protams, ka valstij probleemas, bet iet kopaa uz skatuves ar JL vai Saskanas centru? PLEASE!! shitas ir taads smadzenu skaloshanas pasaakums, kaa teikt - pirms veeleeshanu kampana!

eh..ivars, ivars, ivars.. nav jau nemaz tik traki. vins ir dikti speeciigs teels, vieniigais pielauj nevajadziigas kluudas, kaa Slakteriitis, nodoklu pieaugums, nevis samazinaashana, lai lautu ekonomika dziivot.. un ko tad mees gribam redzeet vinu vietaa? stohenlosiiti? nu please! cik aatri gan esam aizmirsushi vina nedarbus.. nav jau mums ko vietaa likt! kameer nebuus izstraadaata programma par caurskataamiibu valsts dariijumos un KNAB nefunkcionees kaa naakas, tikmeer jau nekas nemainiisies..

man interesee par ko tad LBAS Krigers klaigaa.. valsts iestaades tak izmaksaaja saviem darbiniekiem budzeta samazinaashanas laikaa vairaakus miljonus latus preemijaas..(par ko starpcitu buutu likumiigas tiesiibas iebilst pensionaariem, jo taa ir valsts nauda, taatad proporcionaali pienaakas arii viniem) nepietika visiem? kam bija paredzeets, tam arii pietika, tas taa, ar apdomu, kaa saka, lai paarziemotu. protams, vienkaarshie lautini palika beshaa.. eh, labi gan, ka Demakova aizbrauca apaarsteeties peec taa 7miljonu projekta parakstiishanas, savadaak buutu gruuti pat uz vinas skatiities...

nu ko, rokam bedri taalaak.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]fukitols
Date:January 13th, 2009 - 09:21 pm
(Link)
Mind you, skolotājiem šogad vēl nav algas izmaksātas.