The first thing i do is.. - Latvija paliek slavena jeb weekends Zviedrijaa [entries|archive|friends|userinfo]
igotblues

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Latvija paliek slavena jeb weekends Zviedrijaa [May. 19th, 2008|08:02 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ryanair soliija tik jaukas cenas (7ls), ka nebraukt vnk nevareeja. taa nu salasijaas cupina (48 cilveeki), un mees devaamies celaa. Bez miilas seriaala cieniigaam epizodeem neiztikaam jau pashaa saakumaa :) tomeer miila ir stipraaka par visu (ha) un seriaala varoni pievienojaas mums mazliet veelaak... prieks par viniem! kaa teiktu mana vecmaamina - jauniiba ir skaista!

tomeer visaa visumaa muusu meerkis bija Passion konference Stokholmaa un LIELAIS koncerts. Taa, kaa dazhi labi bija pakeerushi liidz instrumentus, tad sovu zviedriem jau vareejaam saakt taisiit centraalajaa stacijaa :) .. arii vagonaa latvieshi dziedaaja... paraadijaas arii Latvijas karogs ... un, nu kaa teikt - viss kaa naakas.

mazliet samociita pagaaja sestdiena.. toties, guleet bija pavisam interesanti .. kopaa ar 48 cilveekiem uz griidas... un visiem kurpes vienaa istabaa. HA. gaiss bija ipashi labs. :)

un sveetdien vakaraa ... KONCERTS. Koncerts, protams, fantastisks! man gan lika pie ieejas izmest aaboliishus (40 sant!) bet kameras laava patureet. Latvija kluva slavena :) karogs nokluva pat uz skatuves. HA! peecaak chaapojaam uz metro.. un peekshi atskan: "Look! they are all latvians! oh my goodness!"
linkpost comment