mirkļi. foreles.

January 15th, 2007

09:21 am

sjoriit ar savu lata moneetu kafiju no automaata nedabuuju, bet dabuuju viss-kaut-ko citu, kas man liek justies fantastiski, laij arii jau plkst 9:00 esmu darbaa.

11:18 am

varbuut mana maasa man ir blakus un rikojas taa, kaa vinja riikojas, laij es to katru dienu redzeetu un nepieljautu taadas pashjas kljuudas ( lasiit - muljkjiibas). taada agadiijumaa - paldies vinaij.

09:19 pm

sjaada pirmdiena, luuk, man veel nebija bijusi. arii sjaada nedeelja ne, apzinos to jau tagad - pirmdienas vakaraa. Ar Redaktori brokastojaam kafejniicaa paari ielaij no darba un bija tikai 9:00, kad vinja pateica, ka laijkam jau esot staavoklii. Peec tam sekoja monologs liidz briidim, kad man slaavu izcelsmes viesmiile pienesa manu omleti maajas gaumee un kafiju Americano. Abi striidoties jau veselu nedeelju un striida karstumaa sjii sjameejo uz psihoneirilogjisko slimniicu suutiijusi aarsteeties. Preceejushjies pirmajaa septembrii, piebildiishju. Tad, luuk, arii man sametaas bailes no preceeshanaas, laij arii pirms vienmeer esmu kladzinaajusi, ka gribu, gribu, gribu preceeties. Arii maasa noleemusi kanceleet savu tikko izveidojushjos gjimeni un, manupraat, nesaprot, ko dara. Taa tas saakaas. Turpinaajaas ar braucienu uz fakultaati, apjukums teorijaas un kursa darbos, Pljavinja vaardos un alkohola plauktos. Sapirkaam labu itaalju viinu un bijaam gatavi piesleegties kursa darba (piebildiishju, ka riitaa ap sjo laijku tam jau jaabuut nodotam) radoshaij daljaij. Viina daudz, daudz [info]elinas asaru un galu galaa taizemieshju zupa made by Plavinjs. Vispaar man ar vinjiem interesanti bija, Valters pats par sevi ir interesants un Reinis ir kaa muuzhjam neizzinaams subjekts. katru reizi, kad ar sjameejo satiekos, it kaa eju vienu soli uz priekshju iepaziishjanaa un peecaak secinu, ka nekur taalaak neesmu tikusi. Bet laijkam nav jaatiek. Peec cieniijama iztukshjoto itaalju viina pudelju skaita, pieveersaamies Chiiles viinam. To es izveeleejos no visiem tiem, ko Reinis man piedaavaja, jo radoshjaa dalja teoreetiski bija pabeigta. Muusu praatos. Un izdomaajaam mees daudz, protams,ka to gan vajadzeeja dariit nedeelju jeb divas atpakalj. Bet diivaini, ka pat Valters, kas saakuma satraucaas par visu, kas ar to saistiits, bija manaami nomierinaajies. Varbuut tas no Reinja istabas apgaismojuma, desmaizeem ar pleevi vai viina. Peec viena kvartaala mani sagaidiija Ojaars, kuru nebiju satikusi jau apmeeram meenesi - vinjs no `vaij-ej-fju`, bet pilniigi apmaldiijies savos 19. Vinja mamma gan mani dievina un uzskata par praatiigu bezgala. Atkal dzeeru viinu un suukstiijos, ka es vinja vietaa muuzhjam paliktu pie vecaakiem dzivot - tajaa milziigajaa dziivoklii pat 4 cilveeku gjimene var apmaldiities. bet vinjs nesaprot. Tagad es viss kaut ko sarakstiishju sakaraa ar radoshjo kursa darbu. Lai arii man darbaa diena ir pilniigi kanceleeta, taa seedeeshjana Stabu ielaa pie triis viina glaazeem bija vajadziiga. Veel tur bija Eco, jaunaijs dizains un plaani.

10:19 pm

un veel man bailes pierast

10:26 pm

juuku praataa, kaa gribaas fantu orange. taadu ar ledu. sadzertos tik daudz, ka peec tam galva saaktu saapeet. man taa parasti no atspirdzinoshjajiem dzeerieniem.

10:34 pm

Love The Lie
Powered by Sviesta Ciba