mirkļi. foreles.

January 10th, 2007

09:32 am

filmaa 5x2 klaji tiek atainota standartcilveeku dziive, kuraa abi galvenie varonji (paaris) nemaak cieniit viens otru. Man riebaas taa filma un mans sjoriits. Filmu vairs nekad muuzhjaa neskatiishjos un sjaadus riitus nepieljaushju.

09:39 am

bet, domaajot taa, kaa es to buutu dariijusi bez pirmaa riita ceeliena, ir fantastisks laiks aaraa - kaa radiits, lai izbrauktu ar velosipeedu. Daudz darba ar espresso pie labaas rokas, algas diena un aiznjemts vakars darba dariishjanaas un ar [info]mademoisella, kas Braziilijaa iesauljojusies bruuna kaa sjokolaade. Aj, priecaachjos visu peecpusdienu.

10:13 am

sjonakt izraadaas esmu arii sapnjojusi - viss notika skaipaa. saakumaa runaaju ar Kasparu par Londonas Cometovnu, peec tam ar Paulu par atvainoshanos. Virtuaali piipeejaam.

10:42 am

man bija jaapiedzimst Francijaa, varbuut ne tiehsji Pariizee, bet kaut kur uz dienvidiem gan. Man patiik Franijas iepeleekaa daba un cilveeku uzspeeleetiiba. Un tad es piipeetu pie kaadas struuklakas pilseetas centraa, kas liidziigs muusu Operas parkam un bekjerejaa pirktu sev kafiju.

01:16 pm

[info]elina saprot.

03:46 pm

Zvaniet man visi veel & veel & veel, man ir jauns un vienkaarshji sirdi plososh zvana sgnaals. nebriinaties, ja es neatbildu uz zvanu, jo pagaijdaam man vienkaarshji patiik klausiities un kust.
Powered by Sviesta Ciba