greeks neierakstiit neko shaadaa laikaa un datumaa...

I always wanted to be somebody, but now I realize I should have been more specific.
/Lily Tomlin/

Comments

apsveicu ar pasaules galu!
/un tikai nestāsti,ka jau 6os biji pie pc, ja!
tu nevari pieraadiit, ka nebiju ;)
mani mazie robotiņdraudziņi ielīdīs tavā daorītī un ne to vien pierādīs! jā jā
tev jau vispirms jaaizdomaa, no kura ta es pats liidu tiimeklii... un tad jaalaizh robotinji... un ar robotinjiem man labas attieciibas, vinji mani nechakarees ;)
tu jau zini, ka es ne vienu vien dullaa didzha cienīgu triku pieprotu, taa kaa nedomaaju ka taa buus probleema! un neba mani robotinji tie draudziigaakie.
ko dara naudas pelniishana/jahta? iet labi un atliek daudz laiks robotinjus audzinaat? ;)
jauns triks - dabuu par briivu kaadu filmu - jo iisaaku, jo labaak, un skaties peec iespeejas vairaak reizhu. dienas beigaas saskaiti, cik reizes noskatījies un pareizini ar kinõ biļetes cenu! nav slikti stundā pelnīt 3 latus neko nedarot.

un beigās pa ietaupīto naudu var uz kino aiziet!
bet tur ar jaauzmanaas, ja no riita skataas kaut ko, kas iet triis stundas, tad nekaada lielaa pelnja nesanaak un apniciigi ar bish ir... un ir kaada filma, kas iet stundu?
bet vispaar shitas jau sanaak bish nelegaals naudas pelniishanas veids, jo filmas jau nav legaali ieguutas. ja ir, tad taas nu paties sen vairs neiet kino un par to jau naudu nenopelniisi...
nu tā jau tikai tāda papildus piepelnīšanās - galvenie ienākumi man aizvien ir no jahtas pirkšanas.
stundu garas filmas ir. uz tādām parasti tincei izdodas mani aizvilkt. un pēc tādiem gabaliem es sev apsolos nekad kino tuvumā kāju nespert.
galu galaa jau taapat neizdeviigs galiigi tas kino - padomaa tik - ja tu aizej uz filmu, tu izteeree 3 lati, ja neaizej - nopelni 3. starpiiba - 6 lati ;)
man kaadu laiku nav gadiijies uz taadaam filmaam aiziet... taa kaa vispaar reti eju, tad censhos vismaz kaut ko garaaku atrast ;)
nu jaa, tagad jau grasos apmekleet aptuveni 105 minuutes garas izraades pa 2 lati.
tad jau sanāk nopelnīt nevis 3 bet 6 latus!:D
taapat ar jahtu tev jaareekjina dubultaa, taa kaa pelnja ir paarmeeriigi iepriecinosha...