Maybe*


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
un tagad - emocionālā puse.
par spīti mēs-nepriecājamies-par-2.-vietu bija arī jauki emocionāli mirkļi. pat nemāku teikt, cik izdevies šis brauciens bija. savā ziņā bija pilnīgā dibenā, bet no otras puses.. emocionālais bija jocīgi saspringts, neparasts, bet vēlāk - atkal kā parasti - labi. pat tik neērtās pozās autobusā guļot var smieties kopā līdz asarām.
runājot par tieši dejošanu - no manis vairāk sagaidīt nevarēja. es atklāti sakot sprdzināju. tik cik manī bija. abas reizes vēl pie tam! nekad, atkārtošu, NEKAD savā mūžā nebiju tā dejojusi. man likās, ka noģībšu jau dejas vidū - gaidīju atelpu tunelī. un atzīšos, ka finālā dejoju sliktāk neko pusfinālā, jo bezspēks darīja savu. es tiešām centos, tāpēc uzskatu, ka man nav jāatvainojas. gulēt uz krēsliem jau arī nav ikdienišķi pārāk.
es sajutu, ka mana tā vērtēšanas latiņa nu ir augstāka. zinu, ka vajadzēja labāk.
dejošanas satuvina - tas, ka Dace un Karīna ar mani mācās kopā 9 gadus neko nenozīmēja. tagad es viņas pazīstu labāk, kā jebkad. nu satuvinājos, laikam ar viņām, jo dejošanas emocijas ir tik specifiski apburošas. man vajag šobrīd mdk, jo ja pavadu ar Jums laiku, prasās vēl un vēl pēc tam. brauciens bija izdevies kautvai tikai Jūsu dēļ.
es nesaprotu, ko domāt, ko darīt, taču ai.. man pat nav ko teikt vairs. mīlu bez gala u atrasties uz skatuves ar Jums ir mana paradīze.

starp citu - es iemīlējos 'motorcycle emptiness' dziesmā un manic street preachers dziedātāja balsī. īpaši uz mp3, kad viņš skaļi dzied ausī. lieliski.

Tags:

feeling:
confused confused
my music:
manic street preachers - motocycle emptiness
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: