[icon] hilda -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:09:55 pm
Ģeniāla diena šodien, kura sākās jau vakar.
Neskatoties uz to, ka vakar izdzēru puspudeli upeņu balzāma, kas uzmācīgo, nedēļu ilgušo pusmigrēnu nokāva saknē, paralēli konservējot sinepju gurķīšus, un no kā būtu varējušas šodien būt paģiras.
Piecēlos jautrā prātā, kas ir serotonīna, nevis etanola radīts jautrs prāts. Nopasterizēju vakar vakara 2.sinepju gurķu porciju un aizdevos pie Ievas brūklenēs. Svētā Jēzus māte, kas par brūklenēm!
Pirmos piecus litrus noslēdza neliels pērkona negaiss ar lietu, kuru apcerīgi pavadījām Ievas verandā ar mežvīnu sienām, strebjot kafiju un skrumšķinot biezpienmaizi. Negaiss rimās, un devāmies mežā pēc nākamās porcijas.
Tieši tajā brīdī, kad lielie spaiņi bija pilni kā acs, sākās negaiss Nr.2 un gandrīz karsta lietusgāze. Izmirkām līdz vīlei minūtes laikā, priecīgi elsdamas un žļurkstošām kedām nopīpējām pa cigaretei un devos mājā.
Tagad man ir 10 litri brūkleņu sulas un apmēram tikpat sinepju gurķu. Un tik piekusušas kājas, kādām tām arī jābūt pēc šādām dienām. Iegāzos gultā un vēders atcerējās, ka šodien ir dabūjis precīzi vienu biezpienmaizi, 6 šprotes un 2 šķēlītes maizes. Pie tā tad arī paliksim.
Vienreizēji, vienreizēji lieliska diena, uff.
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

[icon] hilda -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.