gabals no āra iekšpusē - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Aisma S

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nov. 25th, 2012|09:32 pm

hereeza
Mazliet dusma nāk virsū ik pa brītiņam. Tas tā dīvaini. Jo esmu salīdzinoši līdzsvarota tgd. Bez visiem moodswings n stuff.
Saliku kopā gultiņu. Baigā puzle to bija izdarīt. Bet nu - esmu taču gandrīz supersieviete. :D
Jāsāk iepraktizēties pamperu cenās. Bet arī jāsapērk tie mazgājamie babybamboo autiņi. Tā jaukāk nevis pieražot tonnu ar kakainiem pamperu kalniem katru dienu.
Pirms pāris dienām vēl man bija bail. Bet šodien sapratu ka nevaru sagaidīt to dienu. Gribās jau ietrāpīt ūdensvīra zīmē. Zivis čūskas gadā nav nekāds labais salikums. Bet arī - daudzi mani biedē ar to ka mazie ūdensvīriņi esot baigie hiperaktīvie terōristi. Nez. Man tomēr liekās ka ūdensvīra zīme ir viena no pateicīgākajām horoskōpa zīmēm ever. Jā jā - nesmīniet par to ka es tam pievēršu uzmanību.

Nopirku brētliņas tomātu mērcē. Nezinu kas tas par joku, bet viņās garšoja saldi. Man tas nepatika.

Tagad divas darba dienas priekšā - otrdien un ceturtdien. Kur man mantas likt maiņas laikā? Skapīti jau atdevu burvīgās viesmīles Laimas rīcībā. Tas bija tāds must do pēc darba dienas beigām. Bija tik patīkami noplēst savu vārdu no skapīša durtiņām. :D Apjautājos arī viņai kā ir dzīvot ar vārdu Laima. Esot baigi labi. :) Apsveru tādu vārdu bērnam. Bet tā jau man katru dienu ir cita versija kā saukt. Visdrīzākais scenārijs - ieraudzīšu redzēšu kas man (mums) tur iznācis. Mamma brīdināja ka izskatīsies pēc viņas vai M. mammas. Es esot bijusi līdzīga Guntamammai. Ceru ka caur visām jaundzimušā krunkām spēšu saskatīt kādu skaistu vārdu. Nevis tur - Žeņa vai Broņislava. īk. Arī jācer ka uz to bērnu reģistru(vai kā viņu tur sauc) brauksim jau ar izdomātu vārdu, nevis vēl tikai gudrojot. Ā. Un tikai vienu vārdu. Nē diviem. Nepatīk tā awkward situācija ka tur vienas citas meitenes bērnu viņa sauc vienā vārdā, bet tēvs citā. Tas man liekās tāds fuj.

Vai skat kā izskatās mans domu skrējiens uz ekrāna. Man ir tā asociatīvā domāšana, bet neviens cits tās manas lōģiskās asociācijas neuzskata par lōgšiksām. Hā.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: