12 July 2004 @ 04:11 pm
 
Vislabāk atstāt iespaidu, ka tev ir dziļi vienalga, tas nekas, ka nav, galvenais ir atstāt iespaidu. Varbūt viņi tevi mazāk mīlēs, domās, ka tu tāda nejūtīga, vienmēr visus vari piekāst, uzkakāt uz galvas, bet tu sirdī, jā, sirdī… neviens nezinās, kas tajā sirdī. Bet tev taču būs vienalga, tā būs tava poza, ka tev nekas nerūp, bet tālu prom no visiem, ieslēgusies mazā būdiņā tu sakņupsi uz ceļiem. Un visiem būs vieglāk.
 
 
Current Mood: sk.
 
 
( Post a new comment )
Alnis[info]alniz on July 12th, 2004 - 11:42 pm
Fakc, miljais kakja kungs!! Reizeem taa ir labaak!!!! Ipashi ta ir labi, kad zini, ka Tev vairaak ruup, nekaa tiem citiem. Un tad var paradiit, ka neruup nemaz. Bet ne vienmeer. Ah! bet tas viss ir mainiigs! Ja ir labi taadaa pozaa, tad nav ko mainiit.

Man taa patiik striideeties (par ppozu runaajot), kad esi sevii jau izdusmojies un dusmu vairaak nav, bet var jau pateikt! Un tad kaa aktieris vari manipuleet! Iekshaa baigais smiins un nav uztraukuma (kaa iista striidaa) visu kontrolee. Un ja veel zini, ka otrs ir empatisks, tad avr vispar uztaisiit pozu, kad neklausas otraa un tikai vaalee!!

jums tur lietus, baumo? un kaa tabuuns?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on July 13th, 2004 - 10:55 am
alnja kungs, es jums labāk aizrakstīšu meilu. par tabūnu un tādām lietām, ko nu šeit, ko nu šeit, šeit jau visi par tabūnu ir piebļāvuši :)
(Reply) (Parent) (Link)