12 July 2004 @ 04:11 pm
 
Vislabāk atstāt iespaidu, ka tev ir dziļi vienalga, tas nekas, ka nav, galvenais ir atstāt iespaidu. Varbūt viņi tevi mazāk mīlēs, domās, ka tu tāda nejūtīga, vienmēr visus vari piekāst, uzkakāt uz galvas, bet tu sirdī, jā, sirdī… neviens nezinās, kas tajā sirdī. Bet tev taču būs vienalga, tā būs tava poza, ka tev nekas nerūp, bet tālu prom no visiem, ieslēgusies mazā būdiņā tu sakņupsi uz ceļiem. Un visiem būs vieglāk.
 
 
Current Mood: sk.
 
 
( Post a new comment )
eič sī[info]hellcat on July 12th, 2004 - 05:09 pm
pa pusei. jūtos stabili un gribu tā justies vēl kādu laiku, inerces pēc. domas gan tikpat brīvas, nekur nepiesietas.
varbūt nedaudz apskaužu citu bezsvara stāvokli, bet tikai nedaudz :))
zinu, bet es nezināju, ka Tu esi turpat, kur vinja, patiesiibaa man nebija ne jausmas, kuraa galaa Tu esi. Jūs tā kā kopā?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Hege: nakts[info]hege on July 12th, 2004 - 05:12 pm
jaa. un es nezinaju, ka vinja ir lago. tapat, kaa vinja nezinaju, ka esmu ieks SC. bet atbraucam apzinati, ieprieks zinot viena par otru.
vienreiz vinja piemineja hellcat. zini..tad es ar taadu kaa Cinjas Kluba meemumu tikai izdvesu, ka ziiinnnnu un ka bijam Oslo :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on July 12th, 2004 - 05:25 pm
tā jau gadās, es jau arī nezinātu par tevi, ja kaut kur nepamanītu pieminētu Karlstades vārdu citās cibās :) noteikti te vēl daudzi neatklātie paziņas ganās, nevarētu gan teikt, ka tas mani šausmīgi sajūsmina :))
vot man interesē, kādā sakarā lago pieminēja mani? :))
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Hege[info]hege on July 13th, 2004 - 10:37 am
mes vienkarshi sakam runaat, kadi mums katrai draugi un kas ir Labie. tu tiki piemineta kaa labais un interesantais draugs :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on July 13th, 2004 - 10:54 am
tik tiešām interesanti. es ceru, ka Tu man te neglaimo, jo man nepatīk glaimi :) bet baigi jocīgi tā dalīt draugus labajos un kaut kādos nelabajos, vai kādos vēl?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Hege: hadlz[info]hege on July 13th, 2004 - 11:03 am
varbut neprecizi izteicos. ir draugi, ar kuriem izveidojas labaaks kontakts, patik kaa raksta, kuri jutas un skatas uz pasauli kaut kaa lidzigi.
glaimi ne glaimi, bet piemineta tiki ar labu vardu no abam pusem.
(Reply) (Parent) (Link)