06 May 2004 @ 10:03 am
iespējamie nākotnes plāni  
tiek apsvērti varianti, drīzāk nākotnes vīzijas, tā varētu teikt. Pārcelšanās uz dzīvi spānijā, ko es teiktu par spāniju? Es neko nezinu par spāniju, es nezinu, kā ir dzīvot spānijā, bet tur varētu būt man par karstu.
Bet dzīve pie okeāna, tikai un vienīgi pie okeāna, kāda gan jēga dzīvot spānijas vidienē, kur nevar sērfot. tātad dzīvotu spānijā pie okeāna, visdrīzāk ka kaut kur Basku zemē, es nezinu, kāpēc, bet man šķiet, ka viņam patiktos dzīvot tiešu pie baskiem, mums ir daži kopīgi paziņas - baski.
un ko gan es darītu tajā spānijā? ko mēs vispār tur darītu? skaidrs tikai tas, ka es gulētu pludmalē savā bikini, kamēr viņš sērfotu. un tālāk?
 
 
( Post a new comment )
Alnis[info]alniz on May 8th, 2004 - 12:02 pm
Nu jaa. Bet aiaiai!!! No otras puses jau baigaa viizija- Tev tada maaja pe pashas juuras ar salmu jumtu un mazu baseinu, no ritiem guli un sauljojies ar piena koteiliti rokas, kameer Shons pa okeaanu! smuki! Ko veel vajag 2 cilveekiem. Ir jaadara tas, ko sirds liek un nav jaabaidaas!

Un domaat var jebkoun iedomaties.. Un ta jau patiesiiba ir, ka bez kefira un visa kaa var iztikt. Cilveki tieshaam par daudz sadomaajaas. Purke no?!

Tikai gribas lai man un maniem draugi ir labi! Un ja liekas, ka buus labi, tad ir jaabrauc! Jo kaa mees tagad zinam, tad Latvija ir viena liela eiropa tagad!
(Reply) (Parent) (Link)