19 March 2004 @ 11:56 am
 
frizierīši pēc 1.maija paliks dārgāki; aizejiet, mīlīši, apgriezt matiņus, vēlāk vairs nevarēsiet atļauties. kā nu tā staigāsiet tad apauguši kā tādi mazie pinkainīši?
 
 
( Post a new comment )
Hege: cuucis[info]hege on March 19th, 2004 - 03:26 pm
ko njaudat! a?
Zviedrija shis prieks maksa "nieka" 21Ls!! tikai apshnjikaashana vien! un man taaaaaa gribejas apgriezt Dzimmiju (taa sauc manu matu kartojumu)! ..ka finala piezvaniju savai zviedru host studentei un apjautajos, vai vinja ir ar mieru paexperimentet. ..
atzinums - lidz ar dargakiem friziera pakalpojumiem, mes klusim kreativaki un drosmigaki (atljaut citiem griezt un griezt pashi:).
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on March 19th, 2004 - 04:21 pm
mums jau arī Valmierā bija savs frizieru salons, tiesa bija arī arī savs modes dizaina brends, neatceros vairs nosaukumu, bet kaut kā līdzīgi Janča & Lubana(lasīt ar uzsvariem tāpat kā Dolce & Gabana). Es gan ne reizi tā arī neizbaudīju matu griešanas pasākumu, bail bija :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Hege: cuucis[info]hege on March 19th, 2004 - 04:25 pm
bailes pie malas-ir taa verts.galevnais pareizi izteeloties situaciju-mana zviedru krustmate man iedeva rokas kjinieshu gramatinjas, mugura uzvilku Kjina razjotu lietus meteli un jutos kaa salonaa...jaa un evel teeja.
peec tam sho operaciju atkartoju es vinjai - viena otru apgraizijam:)))))
(Reply) (Parent) (Link)