18 October 2006 @ 01:09 pm
 
patiesiibaa es tachu neko nemaaku, taads trulums, baltaa apkakliitee ofisaa, tik ljoti negribu, bet ko gan citu es maaku ja ne skaisti seedeet un klabinaat taustinjus.
iespeejams, ka apzinaaties, ko es negribu dariit savaa dziivee arii ir daudz. daudz daudz vairaak par nezinju, ko es gribeetu dariit.
un tas viss taadeelj, ka peec tik ilgas pauzes beidzot jaasaak mekleet darbs, bet taa kaa taada trulene es nesaprotu, ko es vispaar varu dariit, ja es neko nemaaku un mana izgliitiiba ir tik liels suuds.
kaapeec es neaizgaaju biologjiju studeet?
 
 
( Post a new comment )
[info]chaika on October 20th, 2006 - 10:18 pm
Nu nē, ar algu vienmēr ir par maz.
Un par izglītību-es pat nezinu, forši jau un tā, bet cik bieži tai nav nekāda sakara ar turpmāko darbu, dzīvi..svarīgāk man liekas darīt dajebko, bet lai tas ir saskaņā ar paša pārliecību un ideāliem - un tas kāreiz man manā darbavietā nav - tie sūdi, kurus mēs reklamējam, man ir baigās antipātijas pret tiem produktiem, viena vienīga draņķa ķīmija liekās un tas nomāc (kā viens no). Kaut kā tik ļoti neuztrauc galdiņa biezums/plānums, kā tā materiāls :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on October 22nd, 2006 - 04:42 pm
jaa, es par to pashu, par darboshanos pret saviem ideaaliem. vai tu vari pienjemt darbu korporaacijaa, kas izmanto beernu darbaspeeku vai indee veselas naacijas. kameer man nekaa netruukst, man noteikti ir izveele, nee, nu taa izveele paliek arii veelaak, bet diezzin vai es tad izveeleetos pareizo celju. es esmu paaraak uzvilkusies sho lietu deelj peedeejaa laikaa:)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]chaika on October 22nd, 2006 - 05:05 pm
viss ir tik ļoti nepareiz, ka liekas jau bezcerīgi
(Reply) (Parent) (Link)