14 October 2005 @ 03:47 pm
 
vakar paar mani naaca atskaarsme, ka ljoti iespeejams es gribeeshu palikt iirijaa ilgaak nekaa gadu. man paaraak patiik mana darba vieta.

p.s.un ljoti iespeejams, ka tagad es atkal nelietoshu internetu kaadu meenesi. riit mees paarceljamies uz kilkeniju un taa katras divas nedeeljas mees esam celjaa. pashreiz mees dziivojam starp patrika aku un limeriku, jaunais tirgus jau ir meenesi veca pagaatne, cerams, ka kaut kad naakotnee pietuvosimies tuvaak ziemeljiirijai.
 
 
( Post a new comment )
skuka[info]skuka on October 14th, 2005 - 07:54 pm
klau, ko tu tur dari?
mēs bijām Īrijā pirms kāda gada, bet ne strādāt, braukājām apkārt, man jau nu dikti patika. lielākais pārsteigums bija tā trakā auzdelība, visas tās puķes gar ceļmalā biezā slānī, kuras šeit ar grūtībām ieaudzē podiņos, un tie gandrīz tropiskie augi... mohēras klintis, nuja. un vēl viskautkas.
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on October 21st, 2005 - 05:58 pm
principaa es katru dienu staavu uz ielas un runaajos ar cilveekiem. citi uzskata, ka uzbaazhos vinjiem. principaa vaacu naudu labdariibai, ne ta gluzhi naudu, bet meegjinu vinjus paarliecinaat ziedot ik meenesi no bankas konta noteiktu summu.
jociigaakais ir tas, ka liela dalja cilveeku iet garaam un saka, ka mani neapskauzh, bet man kaut kaa tieshaam patiik tas, ko es daru.
un iirija ir ljoti skaista, es nebiju iedomaajusies, ka tik skaista pirms sheit ierados. pie tam mees katras 2 nedeeljas paarceljamies uz citu maaju, parasti kaut kur laukos ar tik pasakainiem skatiem, ka neko labaaku es nevaru veeleeties. moheeras klintis gan veel neesmu redzeejusi, bet gan jau paspeeshu.
(Reply) (Parent) (Link)