23 March 2005 @ 04:47 pm
 
šodien aizgāju pusdienās uz valsts iestādes ēdnīcu, lai pavērotu, kā tur ģērbjas ierēdnītes. jāsāk jau apgūt dažādus ģērbšanās knifus pirms pilnīgi oficiāli brīvprātīgi spiestā kārtā mēs šeit pāriesim uz business casual ģērbšanās stilu. būs biežāk jāpiestaigā uz valsts iestādēm, bļe. un nafig es aizvakar nopirku džinsu sarafānu, kur es viņu tagad vilkšu? būs jāpieprasa kompensācija.
 
 
Current Music: tuči
 
 
( Post a new comment )
eič sī[info]hellcat on March 23rd, 2005 - 04:41 pm
es taisni biju veselības ministrijā :)
un panks vai gots es arī neesmu, bet manā garderobē ir gandrīz tikai džinsenes un velvetenes, un ar tādām es tagad laikam nedrīkstēšu nākt strādāt. un krekliņi man arī tādi, no kuriem lencītes lien ārā, pavisam nepiedienīgi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
akumaniaks[info]aku on March 23rd, 2005 - 04:53 pm
un vēl Tev ir viena kleita:)))
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on March 23rd, 2005 - 04:56 pm
no tās man arī lencītes lien ārā :))
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
akumaniaks[info]aku on March 23rd, 2005 - 04:57 pm
njā, nu neko:)
(Reply) (Parent) (Link)
putnupr[info]putnupr on March 24th, 2005 - 11:39 am
nu jaa es nestraadaaju pashaa min eekaa, bet medic. izgliitiibas centraa, un staigaaju galnokaart tikaj dzhinsenees un visaadaas nelietishkjaas jakjelees un shallees, un shodien lillaa lina bixees bomizskaas un ir ok. aa un vakar biju veseliibas ministrijas galnajaa eekaa uz vienu seminaaru un redzeeju tur nelietishkjos apgjeerbos teerptos. taa kaa man liekas, ka tas viss ir stereotipi, ka valsc iestaadees staigaa kjopainos kostiimos. teeja tak arii min. ne?
(Reply) (Parent) (Link)