21 October 2004 @ 10:51 am
 
un kāpēc gan daudziem ir bail no pankiem un kāpēc gan attiecīga sabiedrības daļa viņus uzskata par bīstamiem? pankroks taču ir tik pozitīvi iedvesmojoša mūzika, enerģijas un optimisma pilna, uzlādējoša. cilvēki, kas klausās tādu mūziku, taču nevarētu būt slikti, nu varbūt netīšām kādu logu izsist garāmejot aiz pārlieku lielas hiperaktivitātes :) man liekas, ka pankroku vajadzētu izmantot kā ārstēšanās metodi ar depresiju sirgstošiem cilvēkiem.
 
 
( Post a new comment )
Alnis[info]alniz on October 21st, 2004 - 11:54 am
a logu dauziishana ir vienkaaarshi (baac, nezinu jaunvardus)- to pieraxta pankiem, taapeec, ka vinjus izraida no sabiedriibas.. Nu taa, kak kozli otpuwenija..

tas nekas, ka logu sishana un lampu dauziishana un likumu paarkaapshana ir arii "normaaliem cilveekiem" dauzreiz vairaak piedienosha.. Baac... man tak rokas reizeem niez. Ljoti. Paskraideleet, piem, pa taam saparkotaam rinda mashiinaam.. un kaut ko nozagt veikalaa, jo ir taada izdeviiba.. nu vienkaarshi tapeec, lai adrenalins, lai jaa.

un jaa jaa, es jau par tiem vienkarshiem mirstigiem pamaniiju. Tagad, vakar, atrada- identificeja 4 teroristus, kas spridzinaaja Atochu Madridee, martaa.. Baac- pilniigi normaali cilveeki- peec skata, ne panki, ne kas- dziivojaa, piem viens no vinjiem, vienaa no parastiem un mietpilsonju dziivokljiem Madridee ar savu sievieti. Un terorists.
(Reply) (Thread) (Link)
(Anonymous) on October 21st, 2004 - 12:00 pm
emm, teroru gan Tu lieki te iejauci, manuprāt

bet par pankiem - pats arī ne reizi vien esmu dzirdējis, kā sevi pie pankiem pieskaitoši cilvēki lielās ar dažādām destruktīvām rīcībām

tas, protams, itin nemaz nav mēģinājums apgalvot, ka destruktīvi uzvedas tikai panki
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Alnis[info]alniz on October 21st, 2004 - 12:19 pm
par teroru taapee, ka tie bija taadi vienkaarshi cilveeki, bez jebkaadaam aariigaam atshkjiribaam, kas vareetu dziivot kaiminjos, preteejaas durviis un katru dienu izvadaat suni. Nu par to, ka izskats neko nenoziimee.

bet nu jaa- terorisms un panki nejiet jau nejiet vienas sliedees. Panki, varbuut, ir jauniibas maksimalisms. Kas neskatoties ne uz ko ir daudzreiz sirniigaaki lajudis par ljaundariem. Kas no vinjiem izaug peec tam- taadi pashi normaali cilveeki, kas audzee beernus un kljuust par miljiem oomaam un opjiem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
(Anonymous) on October 21st, 2004 - 12:33 pm
protams, ne visi panki ir no viena maisa, bet arī visi teroristi ne, un var vēl pastrīdēties, starp kuriem ir vairāk ļaundaru

tad jau vajadzētu bez ierunām nosodīt jebkurus partizānus, aizliegt jebkuru lielākas/stiprākas valsts agresiju pret mazāku/vājāku, aizliegt jebkuru militāru konfliktu, kur abu valstu iedzīvotāji nav demokrātiski nobalsojuši par to, aizliegt sievietēm spert pa vīrieša vārgām vietām, ja vīrietis sievietei tumšā vietā uzbrūk, etc., etc., etc.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Alnis[info]alniz on October 21st, 2004 - 01:39 pm
eh. katrs kaa maak, taa dziivo.
katram savi motiivi- bailes, tieksme peec varas, vai vienkaarshi gribeeshana aizbeegt no denjereejoshaas mietpilsoniibas.

un taa pat tiem pankiem daudzreiz vairaak visu ko pieraxtiis, nekaa taadam parastam viirelim treninjbiksees. Sabiedriibai nepatiik izleeceji un savaadnieki. Jo tie liek baidiities. Taapeec visus kaa armija liek noskuut. Nekuraa katraa dabraa pienjmes panku. Jo bojas organizaacijas teelu.

(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on October 21st, 2004 - 01:50 pm
jums abiem nedrīkst parakstīt pankroka terapiju, jau tāpat esat uzvilkušies. kad nomierināsieties, tad gan es izrakstīšu ārstēšanās kursu :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Alnis[info]alniz on October 21st, 2004 - 01:56 pm
nu nee, saule! es galiigi neesmu uzvikusies. Nopietn. Vienkaarshi cilveeki veseliigi diskutee! Un man patiik panki. Simpaatijas. Vareetu vinjiem uzbliezt popularizeeshanas kampanju.. vienkaaarshi taa pat. Lai vinjus vairaak miil.
(Reply) (Parent) (Link)
(Anonymous) on October 21st, 2004 - 07:32 pm
es gan esmu mēēēēēžonīgi uzvilcies, jo man no kŗūmujuŗa faniem pumpas metas :)
(Reply) (Parent) (Link)