(no subject)

« previous entry | next entry »
Aug. 2nd, 2004 | 11:39 am

...patreiz seezju pie galda, uz kura ir uzkaapis krasotajs. vinam ir balts kostiims ar shtrambanteem. vinja augums ir samera drukns. savukart vinja ausgejas rindas priekszobi ir mazliet pareti - taadi ar lielakam atstarpeem. un vins kraso musu logus. mazliet ozj peec kraasas. mani kolegji sorit mani apsveica. bosa sieva bija uzcepusi gardu keeksu. kolegji iedavinaja 20eiro davankarti. manas koleges 42/44 uzaicinaja uz 1 kino apmekleejumu un vienu kjnieshu restorana apmekleejumu :) esmu pateciiga. sirdi mazs nemiers, kas saistits ar gaidamajiem piedzivojumiem. aizpariit man lidmashina uz Italiju.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {3}

Advert....

from: [info]emban
date: Aug. 2nd, 2004 - 01:51 pm
Link

Ja Tev ģimenē, radiniekiem, paziņām va draugiem ir dvīņi vecumā no 10-.....gadiem, ienāc emban žurnāliņā, atrodi ierakstu ar lieliem burtiem “TWIN research” un piereģistrējies. Kas būs tālāk, izlasi turpat.

Reply


(no subject)

from: [info]dormeo
date: Aug. 2nd, 2004 - 03:55 pm
Link

pēc pāris teikumiem, nelasot iepriekšējo vēsturi, sapratu, ka tu neesi Latvijā. Latvijā manuprāt nekad neviena bosa sieva neceptu kēksu un kolēģes uz kino ar neaizcinātu...:)

Reply | Thread


Hege

(no subject)

from: [info]hege
date: Aug. 3rd, 2004 - 10:34 am
Link

mans boss ir iznjemumu iznjemums Vacija. arkartigi jauks cilveks. netipisks vacietis. vacieshi ir arkartigi lieli pedanti un individualisti, visur ieved kartibu, kas mani tracina. bet gan jau tev kaut kada mera taisniba... Latvija stradajusi tikapt kaa neesmu... salidzinat gruti.
(man jau liekas, ka tapat vinjas uz kino nesauktu...vienkarshi tam b ija iemesls - mana dzimshanas diena).

Reply | Parent